A- A+
Αυξήσεις έως το 5,70% στα προθεσμιακά επιτόκια της Ελληνικής
Σε αύξηση των αποδόσεων στις απλές προθεσμιακές καταθέσεις της προχώρησε η Ελληνική Τράπεζα, προσφέροντας επιτόκια που πλέον διαμορφώνονται έως και το 5,70%. Όλες οι προσφορές της τράπεζας.

Όσο πιο υψηλό είναι το ποσό της αποταμίευσης και όσο πιο μεγάλη η διάρκεια της κατάθεσης, η τελική απόδοση αυξάνεται.

Για καταθέσεις διάρκειας 3 μηνών το επιτόκιο διαμορφώνεται μεταξύ 4% και 5,30%, 6 μηνών από 4,50% έως 5,50% και 12 μηνών από 4,50% έως 5,70%.

Σημειώνεται, ότι στα παραπάνω προγράμματα η καταβολή των τόκων γίνεται στη λήξη της κατάθεσης, ενώ το ελάχιστο ποσό ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Προσφορά με κλιμακωτό επιτόκιο

Παράλληλα με τις παραπάνω προθεσμιακές καταθέσεις, η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει και το προϊόν «ΕΛΛΗΝΙΚΗ Superplus 6», διάρκειας 6 μηνών, που ισχύει για ποσά κατάθεσης από 30.000 ευρώ και άνω.

Το επιτόκιο της κατάθεσης είναι αυξανόμενο και φτάνει τον τελευταίο μήνα το 7%. Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα ή μπορούν να επανεπενδυθούν αυξάνοντας την τελική απόδοση του προϊόντος.

Σε περίπτωση πρόωρης λήξης πριν από τη συμπλήρωση του 3ου μήνα, η τράπεζα δικαιούται να απαιτήσει από τον πελάτη την καταβολή κόστους πρόωρης εξόφλησης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σχετική σύμβασης.

Η διάθεση της προθεσμιακής κατάθεσης θα πραγματοποιείται από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας έως και την Παρασκευή 2/3/12.

Μπορείτε να συγκρίνετε τις προθεσμιακές καταθέσεις όλων των τραπεζών, με το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.