A- A+
Emporiki: 10ετής επένδυση με ετήσια απόδοση 5%
Μία νέα έκδοση της σειράς προϊόντων EmporikiΕισόδημα+ προσφέρει η Emporiki Bank, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της εγγυημένη απόδοση 5%, χωρίς ρίσκο απώλειας του κεφαλαίου τους για 10 έτη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Πρόκειται για ένα επενδυτικό / ασφαλιστικό πρόγραμμα εφάπαξ καταβολής, τύπου Unit Linked, το οποίο σας προσφέρει 5% εγγυημένη ετήσια απόδοση πληρωτέα ανά εξάμηνο, αφορολόγητο εισόδημα για 10 χρόνια και 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη.

Το EmporikiΕισόδημα+ επενδύει σε ομόλογο σταθερής απόδοσης, συνδυάζοντας ταυτόχρονα ασφαλιστική κάλυψη και φοροαπαλλαγή. Θα διατίθεται από τα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας έως και τις 17 Φεβρουαρίου.

Τα οφέλη του προϊόντος

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου επενδυτικού προγράμματος συνοψίζονται στα εξής:

• 5% εγγυημένη ετήσια απόδοση, πληρωτέα ανά εξάμηνο

• 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη (έτος 2022)

• Δυνατότητα πρόωρης ρευστοποίησης μετά τον 3ο μήνα (με βάση τη δημοσιευμένη τιμή εξαγοράς του μεριδίου του Εσωτερικού Μεταβλητού Κεφαλαίου την ημέρα της εξαγοράς)

• Δυνατότητα ενεχυρίασης του προγράμματος για δανειακές ανάγκες

• Αξιοπιστία, καθώς εγγυητής του ομολόγου είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος του Ομίλου της Crédit Agricole

• Φορολογικά κίνητρα:

- το πρώτο έτος βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας και
- αφορολόγητες αποδόσεις σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, σύμφωνα με το ισχύον κατά την περίοδο διάθεσης φορολογικό καθεστώς.

• Διαφάνεια στην ενημέρωσή σας:

- καθημερινά για τις τιμές του EmporikiΕισόδημα+, 8η Έκδοση στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο
- ετήσια γραπτή ενημέρωση για την εξέλιξη της αξίας της επένδυσής σας
- βεβαίωση καταβολής ασφαλίστρων για φορολογική χρήση τον 1ο χρόνο

Χαρακτηριστικά με μια ματιά

• Ποσό επένδυσης: από €5.000 έως και €300.000

• Διάρκεια επένδυσης: 10 έτη

• Το επενδυτικό μέρος του προγράμματος βασίζεται σε Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο το οποίο επενδύει σε Ομόλογο Σταθερής Απόδοσης

• Εκδότης Ομολόγου: Emporiki Group Finance Plc.

• Εγγυητής του Ομολόγου: Εμπορική Τράπεζα, μέλος του Ομίλου της Crédit Agricole

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τράπεζα από σταθερό στο 801-11-11-247 και από κινητό ή από το εξωτερικό στο 0030 210 6505000, 24ώρες / 7ημέρες.

Η εγγύηση του κεφαλαίου

Με εξαίρεση την περίπτωση επέλευσης της απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, η επιστροφή του κεφαλαίου επένδυσης και η καταβολή των αποδόσεων και των αξιών εξαγοράς στον πελάτη προϋποθέτει την προηγούμενη πληρωμή τους από την Emporiki Group Finance Plc (Εκδότης του Ομολόγου) ή την Εμπορική Τράπεζα (Εγγυητής) στην Crédit Agricole Life.

Το EmporikiΕισόδημα +, 8η έκδοση, δημιουργήθηκε με την προοπτική να διατηρηθεί ενεργό μέχρι τη λήξη του. Η εγγύηση κεφαλαίου δεν ισχύει σε περίπτωση που ο πελάτης ρευστοποιήσει το συμβόλαιό του πριν τη λήξη της περιόδου επένδυσης (10 έτη).

Ως εκ τούτου, η τράπεζα προτείνει να προχωρήσετε σε τέτοιου είδους επένδυση εφόσον επιθυμείτε να τη διατηρήσετε μέχρι τη λήξη της (2022).