A- A+
Τράπεζα Πειραιώς: Πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε 6 δόσεις
Τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα έξοδα θέρμανσης της κατοικίας ή της επιχείρησής τους σε έως και 6 άτοκες δόσεις έχουν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει σε οποιοδήποτε πρατήριο υγρών καυσίμων, σε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα για την προμήθεια πετρελαίου και στις εταιρείες Παροχής Αερίου Αττικής, Θεσσαλίας και Θεσσαλονίκης για την εξόφληση λογαριασμών φυσικού αερίου.

Η διαδικασία είναι απλή

  • Εξοφλήστε τη δαπάνη για πετρέλαιο θέρμανσης ή φυσικό αέριο με την πιστωτική σας κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς
  • Επιλέξτε τις δόσεις που σας εξυπηρετούν για την αποπληρωμή

Συγκεκριμένα, μπορείτε να εξοφλήσετε λογαριασμούς φυσικού αερίου από τον υπολογιστή σας μέσω του www.easypay.gr, δηλώνοντας άμεσα κατά τη συναλλαγή σας τις δόσεις που σας εξυπηρετούν.

Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 18 28 38 εντός 5 ημερών από την πραγματοποίησης της συναλλαγής σας για πετρέλαιο θέρμανσης ή εξόφληση λογαριασμού φυσικού αερίου και δηλώστε τις δόσεις που επιθυμείτε

Παράδειγμα

Εάν πραγματοποιήσετε μία εφάπαξ συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα σε οποιοδήποτε πρατήριο υγρών καυσίμων ποσού 600 ευρώ και για την οποία ο συγκεκριμένος έμπορος δεν σας παρέχει τη δυνατότητα χρέωσης του ποσού σε δόσεις, καλώντας στο 18 28 38, θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε τη συναλλαγή των 600 ευρώ σε έως και 6 δόσεις των 100 ευρώ μηνιαίως.

Ομοίως, μπορείτε να ζητήσετε μετατροπή σε έως και 6 δόσεις στα έξοδα φυσικού αερίου, αφού πρώτα εξοφλήσετε το λογαριασμό σας φυσικού αερίου στα ταμεία των Εταιριών Παροχής Αερίου.