A- A+
Η ΑΤΕbank στηρίζει φορείς με κοινωνική προσφορά
H ATEbank για μια ακόμη χρονιά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς υποστηρίζει το έργο φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με αναγνωρισμένη δράση στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ειδικότερα, αντί της αποστολής χριστουγεννιάτικων καρτών και εταιρικών δώρων ενισχύει οικονομικά :

1. Τη φιλανθρωπική οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την ενίσχυση των συσσιτίων των αστέγων και απόρων στα πλαίσια του προγράμματος συνεργασίας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ» μεταξύ της Τράπεζας και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

2. Το Κέντρο προστασίας του παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», στόχος του οποίου είναι η προσφορά εξειδικευμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών σε παιδιά και γονείς που βρίσκονται σε ειδικές ψυχοκοινωνικές συνθήκες.

3. To Ορφανοτροφείο Θηλέων «H ΜΕΛΙΣΣΑ», στην Θεσσαλονίκη που παρέχει φροντίδα σε παιδιά με ανάγκη όμοια με αυτήν μιας οικογένειας.

Επίσης, η ATEbank στηρίζει:

- Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης με την προσφορά παιχνιδιών. Είναι το πρώτο Παιδικό Χωριό SOS που δημιουργήθηκε στη χώρα μας για παιδιά που έχουν ανάγκη και σήμερα αποτελείται από 12 σπίτια οικογενειών SOS για 72 παιδιά.

- Το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα στην Νέα Μάκρη με την προσφορά παιχνιδιών για τα παιδιά που φιλοξενεί παρέχοντάς τους φροντίδα μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Επιπρόσθετα οι εργαζόμενοι της τράπεζας στηρίζουν το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) με εθελοντική προσφορά ειδών ένδυσης-υπόδησης.