A- A+
Geniki Bank: Τέλη ΙΧ με έκπτωση 60 ευρώ στα ασφάλιστρα
Μία νέα προσφορά λάνσαρε η Geniki Bank, παρέχοντας σε όσους προμηθευτούν από τα καταστήματά της το σήμα των τελών κυκλοφορίας, έκπτωση 60 ευρώ στα ασφάλιστρα του οχήματός τους.

Συγκεκριμένα, όσοι προτιμήσουν την τράπεζα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές εκπτώσεις στη ασφάλιση του αυτοκινήτου, μέσα από τα νέα οικονομικά προγράμματα που προσφέρει η GENIKI Bank σε συνεργασία με την Ατλαντική Ένωση.

Η προσφορά ισχύει κατά την περίοδο διάθεσης των ειδικών σημάτων Τελών Κυκλοφορίας 2012 και σας δίνει το δικαίωμα να αποκτήσετε ένα από τα νέα προσφερόμενα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου έως την 31η Ιουλίου 2012.

Η λειτουργία της προσφοράς

Επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα της GENIKI Bank σας εξυπηρετεί και προμηθευτείτε τα «Ειδικά Σήματα Τελών Κυκλοφορίας 2012» για τα οχήματά σας.

Ενημερωθείτε από τους εξειδικευμένους Συμβούλους Πελατείας για τα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου που σας προσφέρει η GENIKI Bank σε συνεργασία με την Ατλαντική Ένωση και αποκτήστε το ειδικό κουπόνι της προσφοράς.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε μέχρι την 31η Ιουλίου 2012 και επωφεληθείτε από έκπτωση έως και €60 στα ετήσια ασφάλιστρά σας.

Αποστολή σήματος στο σπίτι

Σε περίπτωση που το προτιμάτε, μπορείτε να εξοφλήσετε τα Τέλη Κυκλοφορίας των οχημάτων σας και μέσω των πιστωτικών καρτών GENIKI VISA ή GENIKI MasterCard, τηλεφωνώντας στο 801.11.600.300.

Σε αυτήν την περίπτωση η τράπεζα θα σας αποστείλει τα Ειδικά Σήματα στο χώρο της επιλογής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210 - 6975200 (από κινητό ή από το εξωτερικό) ή απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της τράπεζας.