A- A+
Geniki Bank: Παιδικός λογαριασμός με επιτόκιο έως και 2,50%
Ένα νέο καταθετικό λογαριασμό με υψηλά επιτόκια, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού, δημιούργησε και προσφέρει στην ελληνική αγορά η Geniki Bank.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «GENIKI ΑΒΓ», που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς και τους οικείους του παιδιού ηλικίας έως 18 ετών, να δημιουργήσουν μέσω εκτάκτων καταβολών ή πάγιας εντολής ένα κεφάλαιο για να σπουδάσει ή να πραγματοποιήσει τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα.

Η λειτουργία του λογαριασμού

Ανοίγετε το λογαριασμό με δικαιούχο το παιδί και συνδικαιούχο έναν ή περισσότερους ενήλικες με ελάχιστη πρώτη καταβολή κατά το άνοιγμα του λογαριασμού 50 ευρώ.

Ο λογαριασμός τροφοδοτείται με καταθέσεις ή / και μηνιαία πάγια εντολή από 30 ευρώ από οποιονδήποτε διαθέτει τον αριθμό του λογαριασμού.

Για ποσά έως 10.000 ευρώ το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 2,50%, από 10.000 έως 20.000 ευρώ σε 1,50% και για ποσά από 20.000 ευρώ και άνω σε 0,50%.

Τα πλεονεκτήματα

• Ελευθερία κινήσεων, καθώς τα χρήματα παραμένουν διαθέσιμα.
• Προνομιακή τιμολόγηση στο GENIKI Στήριξη, το ασφαλιστικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει οικονομικά το παιδί ο,τι και αν συμβεί.
• Αναλυτική ενημέρωση μέσω βιβλιαρίου καταθέσεων και μηνιαίου αντιγράφου κίνησης λογαριασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210 - 6975200 (από κινητό ή από το εξωτερικό) ή απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της τράπεζας.