A- A+
Τρ. Πειραιώς: Υψηλότερα επιτοκία στις προθεσμιακές
Σε σημαντικές αυξήσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών της λογαριασμών προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, αυξάνοντας τις αποδόσεις έως και το 5,20% ανάλογα με τη διάρκεια και το ποσό της κατάθεσης.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Τα νέα επιτόκια διατίθενται για ποσά που μπορεί να ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια των προθεσμιακών καταθέσεων κυμαίνεται από ένα μήνα έως και 18 μήνες.

Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις δίνεται η δυνατότητα πρόωρης ανάληψης των κεφαλαίων κάθε μήνα στην επέτειο της κατάθεσης, χωρίς κανένα κόστος, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία στους καταθέτες.

Τα νέα επιτόκια

Αναλυτικότερα, τα προγράμματα που διαθέτει αυτήν την περίοδο η Τράπεζα Πειραιώς στην ελληνική αγορά είναι τα εξής:

1) Μπροστά: Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση με προκαταβολή των τόκων στην αρχή της κατάθεσης, η διάρκεια της οποίας μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως και 12 μήνες.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης διαμορφώνεται στις 5.000 ευρώ, ενώ το επιτόκιο μπορεί να φτάσει έως και το 4,80%.

2) Με το Παραπάνω: Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 6, 12 ή 18 μηνών, με κύριο χαρακτηριστικό τη μηνιαία καταβολή τόκων και τη δυνατότητα πρόωρης ολικής ανάληψης χωρίς ποινή κάθε μήνα.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης διαμορφώνεται στις 5.000 ευρώ, ενώ η ετησιοποιημένη απόδοση μπορεί να φτάσει έως και το 4,80%.

3) Τριπλούν: Αποτελεί 9μηνη προθεσμιακή κατάθεση, με τριμηνιαία καταβολή τόκων και αυξανόμενο επιτόκιο σε κάθε τρίμηνο που περνά.

Το ελάχιστο ποσό διαμορφώνεται στις 75.000 ευρώ, ενώ η απόδοση στη λήξη φτάνει το 4,30%. Σημειώνεται ότι παρέχεται η δυνατότητα πρόωρης ολικής ανάληψης χωρίς ποινή κάθε τρίμηνο.

4) Winbankdirect: Αφορά την προθεσμιακή κατάθεση της Τράπεζας Πειραιώς που ανοίγεται μόνο online από το διαδικτυακό τόπο www.winbankdirect.gr, η διάρκεια της οποίας μπορεί να κυμαίνεται από 1 εβδομάδα έως 12 μήνες.

Η τράπεζα προχώρησε σε αυξήσεις των επιτοκίων τις προηγούμενες ημέρες, προσφέροντας ετησιοποιημένες αποδόσεις που φτάνουν έως και το 5,20%, ανάλογα με τη διάρκεια και το ποσό της κατάθεσης.


Σας ενδιαφέρει

Μπορείτε να συγκρίνετε τις προθεσμιακές καταθέσεις της Τράπεζας Πειραιώς και όλων των τραπεζών με το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr