A- A+
Εμπορική: Νέα 12μηνη προθεσμιακή με επιτόκιο έως 5,25%
Μία νέα προθεσμιακή κατάθεση 12μηνης διάρκειας με επιτόκιο που φτάνει ανάλογα με το ποσό που θα δεσμευτεί έως και το 5,25%, προσφέρει στην ελληνική αγορά η Εμπορική Τράπεζα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Πρόκειται για το λογαριασμό «Emporiki Εγώ Επιλέγω», που εισάγει μία καινοτομία στον τομέα των προθεσμιακών καταθέσεων.

Συγκεκριμένα, παρέχεται ελευθερία επιλογής της ημερομηνίας για την καταβολή του συνόλου των καθαρών τόκων, όποτε το επιθυμεί ο πελάτης για την κάλυψη των έκτακτων υποχρεώσεων του.

Τα επιτόκια της προθεσμιακής κατάθεσης διαμορφώνονται ως εξής:

  • 1,50% για ποσά από €5.000 έως €20.000,
  • 4,70% για ποσά από €20.000,01 έως €50.000,
  • 5,25% για ποσά από €50.000,01 έως €300.000

Επιλογή της ημέρας καταβολής των τόκων

Τα παραπάνω επιτόκια παραμένουν σταθερά για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης. Η τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα ολικής ανάληψης οποτεδήποτε μέσα στη διάρκεια της προθεσμιακής κατάθεσης.

Αναλυτικότερα, ο πελάτης δηλώνει κατά την έναρξη της προθεσμιακής κατάθεσης την ημερομηνία που επιθυμεί να λάβει το σύνολο των καθαρών τόκων που αναλογούν στο ποσό επένδυσής του.

Η ημερομηνία αυτή μπορεί να είναι από την επόμενη μέρα της έναρξης έως και την λήξη της κατάθεσης. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλει την ημερομηνία καταβολής τόκων που αρχικά είχε δηλώσει οποτεδήποτε το επιθυμεί μέχρι και μια ημέρα πριν τη δηλωθείσα ημερομηνία.

Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας καταβολής των τόκων που αρχικά είχε δηλωθεί, η απόδοση των τόκων μπορεί να γίνει από την επομένη εργάσιμη της αλλαγής.