A- A+
Geniki Bank: Θυρίδες με δωρεάν ενοίκιο για δύο μήνες
Την αυξανόμενη ζήτηση για θυρίδες, λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει για τις καταθέσεις, θέλει να εκμεταλλευτεί η Geniki Bank, που λάνσαρε νέα προσφορά με δύο μήνες δωρεάν ενοικίαση.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα ανακοίνωσε ότι προσφέρει σε παλαιούς και νέους πελάτες τη δυνατότητα να φυλάξουν τα πολύτιμα αντικείμενα σε μια από τις θυρίδες θησαυροφυλακίου της τράπεζας χωρίς χρέωση για δυο μήνες.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για διάρκεια διακράτησης της θυρίδας για 14 μήνες, εκ των οποίων οι δύο μήνες είναι δωρεάν. Η καταβολή του μισθώματος πραγματοποιείται κατά την ημερομηνία υπογραφής της μίσθωσης.

Πρόκειται για μία κίνηση που συνάδει με το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στις τάξεις των καταθετών, οι οποίοι αναζητούν τρόπους να διασφαλίσουν τις αποταμιεύσεις τους.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και την εκλογή του Λουκά Παπαδήμου στην Πρωθυπουργία της χώρας, οι εκροές στις καταθέσεις προσέγγισαν τα 14 δισ. ευρώ, εκ των οποίων ένα σημαντικό μέρος κατέληξε σε «σεντούκια» και θυρίδες.

Τα καταστήματα της Geniki

Η προσφορά της τράπεζας, με τους δύο μήνες δωρεάν ενοίκιο, διατίθεται στα παρακάτω καταστήματά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210.69.75.200 (από κινητό ή από το εξωτερικό) ή απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της τράπεζας.