A- A+
Επιτόκια έως και 7,50% στις ανανεωμένες προθεσμιακές του ΤΤ
Στο λανσάρισμα νέων εκδόσεων τρίμηνης και 12μηνης διάρκειας στη σειρά προθεσμιακών καταθέσεων «Ανεβαίνω» προχώρησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τα επιτόκιά τους αυξάνονται κάθε μήνα, φτάνοντας ως το 7,50%.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ

Αναλυτικότερα, οι νέες προθεσμιακές καταθέσεις προσφέρουν εξασφαλισμένο επιτόκιο που ξεκινάει από 4,00% και φτάνει έως και 7,50%.

Παράλληλα σας αφήνουν την ελευθερία να διακόψετε το πρόγραμμα όποτε εσείς επιθυμείτε.

Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής πρόωρης εξόφλησης χωρίς ποινή, αρκεί το ποσό που μένει να είναι τουλάχιστον το εκάστοτε ελάχιστο της αρχικής κατάθεσης, που διαμορφώνεται για όλες τις διάρκειας στις 20.000 ευρώ.

Ο πίνακας επιτοκίων του «Ανεβαίνω


H επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας

Στο πλαίσιο συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης των προϊόντων του, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανασχεδίασε και διαθέτει την πρωτοποριακή σειρά προθεσμιακών καταθέσεων Ανεβαίνω EXTRA 3, 6, 9, 12 και 15 μηνών, η οποία προσφέρει υψηλές αποδόσεις, απόλυτη ελευθερία και ευελιξία, κατάθεση τόκων κάθε μήνα και το δικαίωμα απόσυρσης του κεφαλαίου εκ μέρους του καταθέτη, οποιαδήποτε ημέρα του μήνα, χωρίς κανένα κόστος-ποινή πρόωρης εξόφλησης.

Οι προθεσμιακοί λογαριασμοί «Ανεβαίνω EXTRA 3, 6, 9, 12 και 15 μηνών», με ετησιοποιημένη απόδοση από 5% έως 5,19% και εξασφαλισμένο επιτόκιο που ξεκινά τον 1ο μήνα από 4,00% και φθάνει έως και 7,50% τον 15ο, προσφέρουν μεγάλη ευελιξία λόγω της ποικιλίας επιλογής διάρκειας, αλλά και τη δυνατότητα ολικής ή μερικής πρόωρης εξόφλησης χωρίς ποινή, αρκεί το ποσό που μένει να είναι το εκάστοτε ελάχιστο της αρχικής κατάθεσης.

Σημειώνεται, ότι ο μηνιαίος τόκος κατατίθεται αυτόματα σε έντοκο λογαριασμό του πελάτη, αποδεσμεύοντας κάθε μήνα μετρητά «στο χέρι». Το ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης είναι 20.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και στον ιστότοπο της τράπεζας www.ttbank.gr.

* Ανεβαίνω EXTRA 15M: Μέσο Ετησιοποιημένο Επιτόκιο: 5,19%. Συνολική Ετήσια Πραγματική Απόδοση (Σ.Ε.Π.Α.) 4,67%.
* Οι πιστωτικοί τόκοι υπόκεινται σε φορολόγηση με συντελεστή 10%.
* Χρονική βάση εκτοκισμού 365 ημερών.