A- A+
Διπλή επιβράβευση από το Alpha Bonus σε 21 επιχειρήσεις έως το Σάββατο
Σε 21 επιχειρήσεις - συνεργάτες του προγράμματος Bonus της Alpha Bank θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών της τράπεζας διπλάσια επιβράβευση έως και το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα θα προσφέρει 4 ή 8 ή 16 πόντους ανά ευρώ αγοράς, ανάλογα με την επιχείρηση στην οποία θα γίνει η συναλλαγή και τον τύπο της κάρτας Bonus.

Για απλές κάρτες Bonus το όφελος είναι 4 πόντοι για συνεργάτες του προγράμματος και 8 πόντοι για μεγάλους συνεργάτες, ενώ για Premium κάρτες οι πόντοι αυτοί είναι 8 και 16 αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι το όφελος διαμορφώνεται από 0,80% έως 3,20% επί της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν διπλή επιβράβευση έως το Σάββατο είναι οι εξής:

Η προϋπόθεση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους διπλάσιους Bonus πόντους είναι να έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της το app Alpha Bonus.

Επιπλέον, εάν κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή Alpha Bonus θα κερδίσετε επιπλέον 2.000 Bonus πόντους δώρο. Δηλαδή όφελος 4 ευρώ.

Για κάθε σύσταση που θα κάνετε σε φίλο σας να κατεβάσει την εφαρμογή θα κερδίζετε 1.000 Bonus πόντους ανά ενεργοποίησή της.