A- A+
Alpha Bonus: Διπλή επιβράβευση στα ΑΒ την Τετάρτη
Διπλάσιους πόντους θα κερδίζουν την Τετάρτη 13/11 στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος οι κάτοχοι καρτών Bonus της Alpha Bank.

Πρόκειται για προσφορά στο πλαίσιο της καμπάνιας της τράπεζας που θα προσφέρει κάθε ημέρα έως το τέλος του χρόνου διπλάσια επιβράβευση σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Ανάλογα με το συνεργάτη του προγράμματος και τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξετε, το ελάχιστο όφελος διαμορφώνεται σε 1,60% ή 3,20% επί της αξίας κάθε συναλλαγής.

Το όφελος σε πόντους

Συγκεκριμένα, θα κερδίζετε σε κάθε αγορά σήμερα Τετάρτη 8 ή 17 Bonus πόντους ανά 1 ευρώ συναλλαγής.

Οι πόντοι μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Μέχρι στιγμής η τράπεζα δεν έχει κάνει γνωστές τις επιχειρήσεις στις οποίες θα προσφέρει διπλάσια επιβράβευση τις επόμενες ημέρες.

Μείνετε ωστόσο συντονισμένοι στο Moneyonline για να ενημερωθείτε.

Η προϋπόθεση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους διπλάσιους Bonus πόντους είναι να έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της το app Alpha Bonus.

Επιπλέον, εάν κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή Alpha Bonus θα κερδίσετε επιπλέον 2.000 Bonus πόντους δώρο. Δηλαδή όφελος 4 ευρώ.

Για κάθε σύσταση που θα κάνετε σε φίλο σας να κατεβάσει την εφαρμογή θα κερδίζετε 1.000 Bonus πόντους ανά ενεργοποίησή της.