A- A+
Diners: Δώρο 2.000 Bonus πόντοι στα Hondos Center
Μία νέα προσφορά στα καταστήματα Hondos Center ενεργοποίησε η Alpha Bank μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus και των καρτών Diners.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε με την κάρτα σας Diners Club αγορές αξίας 100 ευρώ το μήνα στα καταστήματα Hondos Center.

Το δώρο σας

Εφόσον συμπληρώσετε αυτό το ποσό, η τράπεζα σας κάνει δώρο 2.000 Bonus πόντους, που αντιστοιχούν σε κέρδος μέσω της εξαργύρωσής τους, ύψους 4 ευρώ.

Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος Bonus.

Η προσφορά με το δώρο των 2.000 πόντων ισχύει για αγορά που θα κάνετε το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.

Σημειώνεται ότι οι πόντοι αυτοί είναι επιπλέον όσων κερδίζετε σε κάθε συναλλαγή και οι οποίοι ανέρχονται σε 8 Bonus πόντους ανά 1 ευρώ συναλλαγής.

Ως εκ τούτου, με κάθε αγορά 100 ευρώ το μήνα κερδίζετε συνολικά 2.800 Bonus πόντους που αντιστοιχούν στο 5,6% της αξίας κάθε συναλλαγής.

Επιβράβευση και από Εθνική

Αυτές τις ημέρες τρέχει ανάλογη προσφορά στα καταστήματ Hondos Center και η Εθνική Τράπεζα μέσω του προγράμματος go4more.

Ειδικότερα, το διάστημα από 4/11 έως 23/11 σε κάθε τους αγορά θα κερδίζουν 20 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν στο 5% της αξίας κάθε συναλλαγής, με οποιαδήποτε κάρτα της τράπεζας, πιστωτική ή χρεωστική.

Στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.