A- A+
Alpha Bonus: Διπλοί πόντοι στο σούπερ μάρκετ, για ταξίδια και για το αυτοκίνητο
Διπλάσιους Bonus πόντους σε πληθώρα επιχειρήσεων θα προσφέρει και αυτήν την εβδομάδα η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών της.

Πρόκειται για προσφορά στο πλαίσιο της καμπάνιας της τράπεζας που θα προσφέρει κάθε ημέρα έως το τέλος του χρόνου διπλάσια επιβράβευση σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Ανάλογα με το συνεργάτη του προγράμματος και τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξετε, το ελάχιστο όφελος διαμορφώνεται σε 0,80%, 1,60% ή 3,20% επί της αξίας κάθε συναλλαγής.

Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν

Η τράπεζα έχει κάνει γνωστές τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην προσφορά έως και την ερχόμενη Τετάρτη, οι ο οποίες προέρχονται από τους κλάδους του τουρισμού, των υπηρεσιών και προϊόντων για το αυτοκίνητο, αλλά και των σούπερ μάρκετ.

Ανάλογα με τον τύπο της κάρτας σας θα κερδίσετε από 4 έως 16 Bonus πόντους, που μπορείτε στη συνέχεια να εξαργυρώσετε σε άλλες αγορές.

Αναλυτικότερα:

Δευτέρα 11/11 - Travel Day: Anatolia Hotel, Aosta Travel, Athens Zafolia Hotel, Fast Ferries, Ekdromi.gr, Hertz, Hiltonia Spa, Himalaya Travel, Manessis Travel, Maroulis Travel, Minoan Lines, Pelion Resort, Thermae Sylla Spa

Τρίτη 12/11 - Auto - Moto day: Autovision, Velmar, Opel, Pirelli Driver, AXA

Τετάρτη 13/11: ΑΒ Βασιλόπουλος

Η προϋπόθεση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους διπλάσιους Bonus πόντους είναι να έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της το app Alpha Bonus.

Επιπλέον, εάν κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή Alpha Bonus θα κερδίσετε επιπλέον 2.000 Bonus πόντους δώρο. Δηλαδή όφελος 4 ευρώ.

Για κάθε σύσταση που θα κάνετε σε φίλο σας να κατεβάσει την εφαρμογή θα κερδίζετε 1.000 Bonus πόντους ανά ενεργοποίησή της.