A- A+
Alpha Bonus: Διπλή επιβράβευση στα πρατήρια BP
Διπλή επιβράβευση σε Bonus πόντους θα κερδίσουν όσοι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank πραγματοποιήσουν την Τετάρτη αγορές στα πρατήρια BP.

Πρόκειται για προσφορά στο πλαίσιο της καμπάνιας της τράπεζας που θα προσφέρει κάθε ημέρα έως το τέλος του χρόνου διπλάσια επιβράβευση σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Με τον τρόπο αυτό την Τετάρτη 6/11 μπορείτε να βάλετε καύσιμα στο όχημά σας ή να αγοράσετε πετρέλαιο θέρμανσης και να κερδίσετε διπλάσιους πόντους.

Το ελάχιστο όφελος μπορεί να φτάσει σε 1,60% ή 3,20% επί της αξίας της συναλλαγής, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε.

Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν

Για αυτήν την εβδομάδα, η τράπεζα έχει κάνει γνωστές τις επιχειρήσεις για την προνομιακή επιβράβευση που θα ισχύει έως το Σάββατο.

Ανάλογα με τον τύπο της κάρτας θα κερδίσετε από 4 έως 16 Bonus πόντους, που μπορείτε στη συνέχεια να εξαργυρώσετε σε άλλες αγορές.

Αναλυτικότερα:

Τετάρτη 6/11: Πρατήρια BP

Πέμπτη 7/11: Family Day - DPAM, INTERSPORT, ΛΗΤΩ, MOTHERCARE, EARL YLEARNING, TOYS SHOP, IKKS, FUNNY BUNNY

Παρασκευή 8/11: Outfit Day - ADIDAS, DKNY, UNDER ARMOUR, PUMA, ALL ABOUT SNEAKERS, HOGAN, TOD'S, KALOGIROU, FERRAGAMO, FREDDY, PHILIP PLEIN

Σάββατο 9/11: Φυσικό Αέριο

Η προϋπόθεση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους διπλάσιους Bonus πόντους είναι να έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της το app Alpha Bonus.

Επιπλέον, εάν κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή Alpha Bonus θα κερδίσετε επιπλέον 2.000 Bonus πόντους δώρο. Δηλαδή όφελος 4 ευρώ.

Για κάθε σύσταση που θα κάνετε σε φίλο σας να κατεβάσει την εφαρμογή θα κερδίζετε 1.000 Bonus πόντους ανά ενεργοποίησή της.