A- A+
ΔΕΗ: Έρχονται νέα εκπτωτικά πακέτα - Απάντηση στους ιδιωτικούς παρόχους
Εκπτωτικά πακέτα στο ρεύμα σχεδιάζει η ΔΕΗ με στόχο να ανακόψει τις απώλειες πελατών που κατευθύνονται σε εναλλακτικούς παρόχους για καλύτερη τιμολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τις αυξήσεις που εφαρμόστηκαν στα τιμολόγια της ΔΕΗ πριν λίγο καιρό, ο ρυθμός απώλειας πελατών για την επιχείρηση έχει αυξηθεί.

Πλέον, η διαφορά στα τιμολόγια που υπόσχονται οι ιδιωτικοί πάροχοι ρεύματος, σύμφωνα με τις διαφημίσεις τους φτάνει έως και το 48%.

Τα νέα πακέτα

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκησή της έχει αποφασίσει να κινηθεί επιθετικά, δημιουργώντας νέα εκπτωτικά πακέτα για τους πελάτες μέσα στο 2020.

Στόχος είναι οι μειωμένες τιμές να απευθύνονται στους καταναλωτές που θα υπογράψουν ετήσια ή διετή σύμβαση, η οποία θα τους δεσμεύει για την παραμονή τους στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-MΠΕ, το ύψος των εκπτώσεων στο ρεύμα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, πιθανολογείται ωστόσο ότι θα κυμαίνεται στην περιοχή του 10% και θα κλιμακώνεται ανάλογα και με τη διάρκεια της σύμβασης.

Πρόκειται για μία παραλλαγή των συμβάσεων που ήδη εφαρμόζονται στην κινητή τηλεφωνία, όπου η έκπτωση στο πάγιο ή στο κόστος της τηλεφωνικής συσκευής συνδέεται με την υπογραφή συμβολαίου ορισμένου χρόνου.

Υπηρεσίες συντήρησης

Η πελατοκεντρική προσέγγιση της νέας διοίκησης της ΔΕΗ περιλαμβάνει ακόμη την παροχή νέου «πακέτου» υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης του οικιακού εξοπλισμού (π.χ. υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, κλειδαράδες, κλπ.)

Όσοι καταναλωτές το επιλέξουν θα μπορούν έναντι χαμηλής μηνιαίας συνδρομής να καλούν για συγκεκριμένο πλήθος περιστατικών το χρόνο (π.χ. πέντε φορές) τους τεχνίτες στο σπίτι τους για επισκευές βλαβών.

Στο ίδιο πλαίσιο περιλαμβάνονται και δύο πρωτοβουλίες της διοίκησης της ΔΕΗ που τέθηκαν πρόσφατα σε εφαρμογή: είναι το νέο σύστημα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών με χαμηλότερη προκαταβολή και περισσότερες δόσεις και η δραστηριοποίηση στην αγορά φυσικού αερίου με προγράμματα που απευθύνονται σε νοικοκυριά (κοινόχρηστες ή αυτόνομες παροχές) και επιχειρήσεις.

Και φυσικό αέριο

Οι προτάσεις της ΔΕΗ για τους καταναλωτές φυσικού αερίου περιλαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις για νέους πελάτες που θα υπογράψουν συμβάσεις ως το τέλος Ιανουαρίου του 2020, προγράμματα με σταθερή τιμολόγηση (ανεξαρτήτως των διακυμάνσεων της τιμής του καυσίμου) κ.α.

Επιλέξτε σήµερα φυσικό αέριο από τη ΔΕΗ για το σπίτι ή την πολυκατοικία σας και επωφεληθείτε από την επιπλέον έκπτωση 15 % στις χρεώσεις ενέργειας φυσικού αερίου που προσφέρει η ∆ΕΗ σε όσους γίνουν πελάτες φυσικού αερίου έως και 31/01/2020.

Η έκπτωση ισχύει επί του αντίστοιχου τιµοκαταλόγου που επιλέγει ο πελάτης για αυτόνοµη ή κοινόχρηστη παροχή και για όλη τη διάρκεια του συµβολαίου του.

Τα προγράμματα

∆ιαλέξτε το πρόγραµµα φυσικού αερίου που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι.

  • ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΑΠΛΟ

Το βασικό πρόγραµµα της ∆ΕΗ για οικιακούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα µε αυτόνοµη θέρµανση ή αυτόνοµες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας, µε 12µηνη διάρκεια παραµονής στο πρόγραµµα.

  • ΑΥΤΟΝΟΜΟ EFFECTIVE-24 Gold

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα.

  • ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα.

  • ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΑΠΛΟ

Tο βασικό πρόγραµµα της ∆ΕΗ για οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα µε κεντρική θέρµανση, µε 12µηνη διάρκεια παραµονής στο πρόγραµµα.

  • ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ EFFECTIVE-24 Gold

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα για την κεντρική θέρμανση με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα.

  • ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα για την κεντρική θέρμανση με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα.