A- A+
Επιβράβευση με yellow και στην ΙΚΕΑ - 4% το όφελος έως 31/10 με κάρτες Πειραιώς
Η ΙΚΕΑ εντάσσεται στους μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος yellow και πλέον οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς θα έχουν έξτρα όφελος στις αγορές τους.

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ μπορείς να βρεις ιδέες και λύσεις για το σπίτι, καθώς και καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά έπιπλα και είδη οικιακού εξοπλισμού σε προσιτή τιμή για όλους.

Η προσφορά

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της τράπεζας με την ΙΚΕΑ, από 18 έως 31 Οκτωβρίου 2019 όλες οι αγορές με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, online και στα φυσικά καταστήματα, θα αποδίδουν 20 yellows ανά 1 ευρώ αγορών.

Τα yellows αυτά αντιστοιχούν σε όφελος 4% επί τις αξίας κάθε συναλλαγής και μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος yellow σε επόμενες αγορές.

Ακόμη μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος για τις Business κάρτες της τράπεζας, που θα δίνουν 30 yellows ανά 1 ευρώ αν πρόκειται για πιστωτική και 25 yellows αν πρόκειται για χρεωστική.

Η μόνιμη επιβράβευση

Από την 1η Νοεμβρίου η επιβράβευση θα ανέρχεται στα ακόλουθα επίπεδα:

  • 10 yellows για κάθε 1€ αγορών με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες
  • 5 yellows για κάθε 1€ αγορών με χρεωστικές κάρτες

Η προσφορά ισχύει για αγορές στα καταστήματα IKEA, στο www.ikea.gr και στο εστιατόριο και καφέ ΙΚΕΑ που στεγάζονται μέσα στην ΙΚΕΑ.

Οι υπόλοιπες τράπεζες

Συνεργασία με τα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν και άλλα προγράμματα επιβράβευσης. Πρόκειται για τα εξής: