A- A+
Τρ. Πειραιώς: Πετρέλαιο θέρμανσης με 5% κέρδος στην AVIN
Άμεσο όφελος 5% προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους κατόχους των πιστωτικών καρτών της για αγορά πετρελαίου θέρμανσης στα πρατήρια καυσίμων AVIN.

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ΑVIN και κερδίστε 5% επί της αξίας της συναλλαγής σας.

Πραγματοποιήστε την αγορά πετρελαίου θέρμανσης:

  • Με τηλεφωνική παραγγελία στο 18 108
  • Με online παραγγελία στο www.avinoil.gr

Πώς γίνεται η επιστροφή

Το ποσό της επιστροφής θα εμφανιστεί στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας με την προϋπόθεση ότι η χρέωση της Κάρτας του Κατόχου έχει γίνει μέσω των ασύρματων τερματικών της Τράπεζας Πειραιώς.

Το μέγιστο μηνιαίο ποσό επιστροφής για συναλλαγές σε AVIN OIL, ανέρχεται στο ποσό των €100 ανά κάρτα.

Επιπλέον, επωφεληθείτε από την δυνατότητα που σας παρέχουν οι πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς να εξοφλήσετε τα έξοδα για την θέρμανσή σας έως και σε 9 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Μάθετε περισσότερα

Επιπλέον για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, και ειδικώς για το χρονικό διάστημα από 15/10/2019 έως 30/04/2020 θα ισχύει ότι:

- Με χρήση προπληρωμένων καρτών της Τράπεζας Πειραιώς θα ισχύει ποσοστό επιστροφής 3%, επί της συνολικής αξίας των τελεσθεισών κατά τον προηγούμενο μήνα Συναλλαγών.

- Με χρήση χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς θα ισχύει ποσοστό επιστροφής 1%, επί της συνολικής αξίας των τελεσθεισών κατά τον προηγούμενο μήνα Συναλλαγών.

Διαβάστε επίσης

* Ξεκίνησαν οι προσφορές για το πετρέλαιο θέρμανσης - 3% όφελος με κάρτες ΕΤΕ