A- A+
Eurobank: Δωρεάν αναλήψεις σε ΑΤΜ άλλων τραπεζών σε 16 απομακρυσμένα νησιά
Το κόστος ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας σε 16 απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος απορροφά για τους πελάτης της η Eurobank.

Πρόκειται για μία απόφαση που έρχεται μετά την επιβολή αυξημένων χρεώσεων από το περασμένο καλοκαίρι σε όσους επιλέγουν να κάνουν ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ τράπεζας διαφορετικής από αυτήν στην οποία τηρείται ο λογαριασμός τους.

Ποια είναι τα 16 νησιά

Σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κατάστημα ή ATM Eurobank, η τράπεζα αποφάσισε να καλύπτει το κόστος που συνεπάγεται η χρέωση Direct Access Free (DAF) για τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εurobank θα επιστρέφει στους πελάτες της που κάνουν ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜs των άλλων τραπεζών το κόστος του DAF που εφαρμόζει η τράπεζα η οποία παρέχει το ΑΤΜ .

Οι 16 απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει κάλυψη για τους πελάτες της Eurobank είναι οι εξής: Αστυπάλαια, Κάσος, Καστελόριζο, Λειψοί, Τήλος, Φούρνοι, Οινούσσες, Σαμοθράκη, Ψαρά, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια, Σίκινος, Σχοινούσα, Κύθηρα και Ιθάκη.

Οι χρεώσεις γενικώς

Σημειώνεται πως από το περασμένο καλοκαίρι έχει αλλάξει ο τρόπος χρέωσης των συγκεκριμένων προμηθειών, προς το χειρότερο για τους καταναλωτές.

Αναλυτικότερα, οι προμήθειες που θα πληρώσετε διαμορφώνονται ως εξής: