A- A+
Mastercard: Φθινοπωρινές κληρώσεις για τους κατόχους καρτών της
Κληρώσεις για πελάτες συγκεκριμένων τραπεζών με κάρτες που φέρουν το σήμα της, διοργανώνει εφέτος το φθινόπωρο η Mastercard.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τις Alpha Bank και Eurobank τρέχει δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όσους κάνουν συγκεκριμένο ύψος αγορών τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου.

Μοναδική προϋπόθεση για συμμετοχή στην κλήρωση είναι να κάνετε αγορές αξίας 100 ευρώ και άνω με την κάρτα σας Mastercard.

Αναλυτικότερα, οι όροι των δύο διαγωνισμών και τα δώρα που διεκδικείτε, έχουν ως εξής:

  • Κάρτες Eurobank

Κάντε αγορές από 100 ευρώ και πάνω σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος €πιστροφή με κάρτες Mastercard της Eurobank από 18.09.2019 έως και 11.10.2019 και μπείτε στην κλήρωση.

Με τον τρόπο αυτό μπαίνετε στην κλήρωση για να χαρίσετε στο παιδί σας τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του αγώνα Olympiacos FC-FC Bayern München.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 22.10.2019 στo πλαίσιο του UEFA Champions League.

  • Κάρτες Alpha Bank

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με την πιστωτική σας κάρτα Alpha Bank Mastercard® από 15 Σεπτεμβρίου 2019 έως 31 Οκτωβρίου 2019 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα υπέροχο ταξίδι για δύο άτομα στη Νέα Υόρκη.

Η συμμετοχή στην κλήρωση εξασφαλίζεται με συνολικές αγορές αξίας 100 ευρώ και άνω ανά κάρτα που θα γίνουν σε αυτό διάστημα.

Το έπαθλο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ΄ επιστροφής για Αθήνα - Νέα Υόρκη και μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο
  • Διαμονή από τις 3 έως τις 6 Δεκεμβρίου σε ξενοδοχείο 5* στη Νέα Υόρκη
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση για τους νικητές και τους συνοδούς τους από και προς Αθήνα κατά τα επιλεγέντα δρομολόγια
  • Παρακολούθηση της παράστασης “Ο Καρυοθραύστης” στο David H Koch Theatre

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.11.2019