A- A+
Σταθερά επιτόκια έως 30 χρόνια στα στεγαστικά δάνεια και από την Alpha Bank
Μετά τη Eurobank και η Alpha Bank προχωρά στη βελτίωση των όρων δανεισμού όσων επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία με τραπεζική χρηματοδότηση.

Όπως και η Eurobank, που πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τα νέα της προνομιακά προϊόντα, έτσι και η Alpha Bank θα προσφέρει στεγαστικά δάνεια με σταθερό επιτόκιο ακόμη και για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Τα νέα χρηματοδοτικά προϊόντα στεγαστικής πίστης της Alpha Bank που θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από την 1 Οκτωβρίου 2019, προβλέπουν όρους απολύτως προσαρμοσμένους στα σημερινά δεδομένα της αγοράς.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Συγκεκριμένα, παρέχονται:

- Νέα μειωμένη τιμολόγηση στα προγράμματα κυμαινομένου επιτοκίου

- Διεύρυνση των προγραμμάτων στεγαστικών δανείων σταθερού επιτοκίου με ακόμα πιο προνομιακούς όρους έως και 30 χρόνια

_ Xρηματοδότηση έως 80% της αξίας του ακινήτου για αγορά, ανέγερση ή αποπεράτωση ακινήτου καθώς και επιλογές ώστε τα χαρακτηριστικά του κάθε δανείου να προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των Πελατών.

Επιβράβευση συνεπών δανειοληπτών

Επιπλέον, η τράπεζα ανακοίνωσε την ενεργοποίηση ενός νέου προγράμματος επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών με στεγαστικό δάνειο.

Αυτό παρέχεται σε όσους πήραν στεγαστικό δάνειο από την τράπεζα και έχουν συμπληρώσει τρία έτη συνεπούς αποπληρωμής του.

Η ανταμοιβή προβλέπει τα εξής:

- Μείωση 10% στα ασφάλιστρα της ενυπόθηκης κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, μέσω της ΑΧΑ Ασφαλιστικής

- Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για την αποπληρωμή μηνιαίας δόσης δανείου έως 6 μήνες σε περίπτωση πρόσκαιρης ολικής ανικανότητας από ατύχημα

- 10.000 Bonus πόντους ετησίως, μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus.

Προνόμια για νέο δανεισμό

Επιπλέον, η Alpha Bank εξασφαλίζει για τους συνεπείς δανειολήπτες:

- μειωμένο επιτόκιο κατά 0,5% σε νέα στεγαστικά δάνεια και σε νέες χρηματοδοτήσεις προς Μικρές Επιχειρήσεις, καθώς και προτεραιότητα στην άμεση αξιολόγηση των αιτημάτων

- επιδότηση με 10% των νέων προγραμμάτων Ασφάλισης Αυτοκινήτου της ΑΧΑ Ασφαλιστικής

- επιπλέον 0,10% στα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων

Το Πρόγραμμα τίθεται σε άμεση εφαρμογή και οι προβλεπόμενες παροχές θα αποδίδονται στους δικαιούχους από τον Ιανουάριο του 2020 για όλα τα ενήμερα στεγαστικά δάνεια και δάνεια Μικρών Επιχειρήσεων, με εξαίρεση ορισμένες ειδικές κατηγορίες.