A- A+
Εστιατόρια με εκπτώσεις και όφελος έως 15% μέσω των καρτών Alpha Bank και Eurobank
Η έξοδος για φαγητό μπορεί να γίνει πιο οικονομική και να ...επιδοτήσει και τα επόμενα ψώνια σας, με χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών.

Τόσο η Alpha Bank όσο και η Eurobank έχουν συνάψει συνεργασίες με περισσότερα από 850 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, επιβραβεύοντας τους κατόχους των καρτών τους κάθε φορά που τα επισκέπτονται.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των καρτών κερδίζουν πόντους ή ευρώ που μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές, αλλά και άμεσες εκπτώσεις στο λογαριασμό τους.

Οι προσφορές

Αναλυτικότερα, τα προγράμματα επιβράβευσης των δύο τραπεζών προσφέρουν τα εξής:

  • Alpha Bonus

Τώρα κάθε φορά που βγαίνετε για φαγητό, είστε κερδισμένοι με το Πρόγραμμα Bonus.

Απολαύστε το γεύμα σας σε περισσότερα από 500 εστιατόρια που βρίσκονται στην πλατφόρμα e-table και κερδίστε 2 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύετε.

Επιπλέον, σε κάθε σας κράτηση κερδίζετε 100 Bonus πόντους, εφόσον πληρώσετε με κάρτα της Alpha Bank.

Τέλος, πολλά από τα εστιατόρια προσφέρουν έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου για κρατήσεις σε συγκεκριμένες ημέρες.

Δείτε όλα τα συνεργαζόμενα εστιατόρια εδώ

  • Eurobank Επιστροφή


Η Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή έχει συνάψει συνεργασία με περισσότερα από 350 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.

Για την πληρωμή του συνεργαζόμενου εστιατορίου χρησιμοποιήστε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και κερδίστε έως 15% €πιστροφή.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα ευρώ €πιστροφή σας στο συνεργαζόμενο εστιατόριο ή σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δείτε όλα τα συνεργαζόμενα εστιατόρια εδώ