A- A+
Πληρώστε με την κάρτα σας και κερδίστε ακόμη και σε μη συνεργαζόμενα καταστήματα στις διαοπές
Η ώρα των διακοπών έφτασε και πολλοί από εσάς σίγουρα θα βρίσκεστε ήδη στον προορισμό σας ή θα ετοιμάζετε βαλίτσες για την καλοκαιρινή σας απόδραση.

Φυσικά από το πορτοφόλι σας δε θα λείπουν οι κάρτες, η χρήση των οποίων έχει γίνει πλέον σε μεγάλο αριθμό καταναλωτών μία καθημερινή συνήθεια.

Αυτό δεν θα πρέπει να σταματά ούτε στις διακοπές, καθώς η πληρωμή με κάρτα συνεπάγεται έκπτωση σε επόμενες αγορές σας.

Όταν δεν υπάρχουν συνεργάτες

Επειδή όμως σε αρκετούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και παντού στο εξωτερικό, δεν υπάρχουν συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτα σας επιχειρήσεις, καλό θα ήταν να ξέρετε αν κερδίζετε κάποια ανταμοιβή σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ένας μεγάλος αριθμός καρτών, τόσο χρεωστικών, όσο και πιστωτικών, επιβραβεύει τους καταναλωτές ακόμη κι αν η συναλλαγή που έκαναν έγινε σε επιχείρηση ή κατάστημα, που δεν συνεργάζεται με την τράπεζα.

Με τον τρόπο αυτό, καθίσταται συμφέρουσα η χρήση τους και σε αυτές τις περιπτώσεις.

Για να μην ψάχνεστε λοιπόν αν η κάρτα σας ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ή για το ποια από τις κάρτες σας συμφέρει να χρησιμοποιήσετε, το κάναμε εμείς για εσάς.

Παράδειγμα επιβράβευσης

Στους ακόλουθους πίνακες παρουσιάζεται το κέρδος που θα έχετε στην κάρτα σας ανά 500 ευρώ δαπάνης σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ανάλογα με το πρόγραμμα επιβράβευσης:

  • Χρεωστικές κάρτες

  • Πιστωτικές κάρτες