A- A+
Aegean Airlines: Πτήσεις + ενοικίαση ΙΧ = €10 έκπτωση
Δώρο 10 ευρώ σε κάθε συνδυαστική κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου και ενοικίαση αυτοκινήτου, προσφέρει η Aegean Airlines στους ταξιδιώτες.

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου μαζί με το εισιτήριο σας μέσω aegeanair.com ή Aegean App και κερδίστε 10 ευρώ έκπτωση στην επόμενη πτήση σας.

Η νέα προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 8 Αυγούστου και για παραλαβές του αυτοκινήτου μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2020.

Πως λειτουργεί

Η διαδικασία είναι απλή και προβλέπει τα ακόλουθα βήματα:

  1. Κλείστε εισιτήριο και κάντε κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου ταυτόχρονα μέσω του aegeanair.com ή του Aegean App.
  2. Θα λάβετε email επιβεβαίωσης με την κράτηση του εισιτηρίου σας και την επιβεβαίωση για την έκπτωση και άλλο ένα email με την κράτηση για την ενοικίαση αυτοκινήτου σας.
  3. Ξεκινήστε το ταξίδι σας και προχωρήστε στην παραλαβή του αυτοκινήτου σας.
  4. Ο εκπτωτικός κωδικός θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά, στο email που καταχωρήσατε κατά την διάρκεια της κράτησης, μετά την παραλαβή αυτοκινήτου.
  5. Πληκτρολογήστε τον κωδικό προσφοράς στο πεδίο "Κωδικός προσφοράς" στη φόρμα κράτησης στην αρχική σελίδα του aegeanair.com και κερδίστε την έκπτωση.

Ο εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 9 Ιουλίου 2020.

Κάντε κράτηση τώρα

Άλλες πλατφόρμες κρατήσεων

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τους παραπάνω προορισμούς ή όποιο άλλο ταξίδι επιθυμείτε με τις ακόλουθες online πλατφόρμες:

- Οnline πλατφόρμες κρατήσεων με σύγκριση όλων των αεροπορικών εταιρειών:

- Online κρατήσεις ξενοδοχείων