A- A+
yellow: Εκπτώσεις -70% στη Wind με έξτρα όφελος 15%
Επιπλέον επιβράβευση ίση με το 15% της αξίας των αγορών σας στη WIND, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους κατόχους των καρτών της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow.

Απόκτησε, από 08 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2019, Smartphones, Tablets & Αξεσουάρ από τα καταστήματα WIND, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κέρδισε το 15% της αξίας των συναλλαγών σου σε yellows.

Το κέρδος σε yellows

Συγκεκριμένα, το κέρδος αντιστοιχεί σε 75 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής με όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Επιπλέον, αποκτώντας Smartphone ή Tablets από 100€ και άνω, παίρνεις δώρο από τη WIND τα πιο hot summer gadgets.

Τα yellows μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Μετά τη λήξη της ενέργειας, το Μέλος θα συλλέγει 10 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής, για αγορές με Πιστωτική και Προπληρωμένη κάρτα και 5 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής με Χρεωστική κάρτα.

Σημειώνεται πως από την ενέργεια εξαιρούνται οι πληρωμές λογαριασμών, οι online συναλλαγές και οι ανανεώσεις χρόνου ομιλίας.