A- A+
Cardlink: Δείτε online όλες τις εισπράξεις από τα POS σας
Τη δυνατότητα να παρακολουθούν online και σε πραγματικό χρόνο όλες τις εισπράξεις της επιχείρησής τους που γίνονται μέσω των τερματικών αποδοχής καρτών, δίνει η Cardlink με μία νέα υπηρεσία.

Πρόκειται για την Self-Service ηλεκτρονική πλατφόρμα με τη ονομασία Cardlink Apollo, η οποία δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Το εργαλείο

Ειδικότερα, είναι ένα ψηφιακό διαχειριστικό εργαλείο, που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με κάρτα στα Cardlink POS στο φυσικό, αλλά και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Με εύκολο τρόπο και μέσα από ποικιλία γραφημάτων και αναλυτικών reports παρουσιάζονται σημαντικές πληροφορίες, όπως ο συνολικός αριθμός και ο τζίρος των συναλλαγών με κάρτα ανά τράπεζα συνεργασίας, ανά τύπο συναλλαγής και κάρτας.

Έτσι έχουν με μία ματιά την πλήρη εικόνα της επιχείρησής τους όσον αφορά στις συναλλαγές με κάρτες.

Το Cardlink Apollo προσφέρεται σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν Cardlink POS ή/και Cardlink e-Commerce και η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του https://cardlink.gr/cardlink-apollo/.

Η διαδικασία της εγγραφής στην υπηρεσία γίνεται σε 5 απλά βήματα.