A- A+
Ακτοπλοϊκά δώρο μέσω ασφάλισης στην Anytime
Επιβράβευση στις μετακινήσεις τους με πλοία της Attica Group θα έχουν από εδώ και στο εξής οι πελάτες της Anytime της INTERAMERICAN, μετά τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Mε τη συγκεκριμένη συνέργεια, κάθε μέλος του Seasmiles, του προγράμματος πιστότητας της Attica, εισάγεται σε ένα μοναδικό κόσμο προνομίων, κερδίζοντας 1 πόντο για κάθε €3 από το ποσόν που πληρώνει στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή του σπιτιού του μέσω της Anytime.

Η διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται με δύο μόνο βήματα. Αρχικά, o πελάτης λαμβάνει προσφορά για το αυτοκίνητο ή το σπίτι του, συμπληρώνοντας τον 11ψήφιο αριθμό της κάρτας Seasmiles στο πεδίο του κωδικού προσφοράς, στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων.

Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσει την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή του σπιτιού, λαμβάνει μέσω e-mail το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα άμεσα, ενώ αυτόματα πιστώνονται οι πόντοι στη Seasmiles κάρτα του, ώστε να τους εξαργυρώσει σε επόμενο ταξίδι του.

Με τον τρόπο αυτό ο ασφαλισμένος συγκεντρώνει Seamiles που μπορεί να εξαργύρωσει για δωρεάν ακτοπλοϊκά ταξίδια με τις εταιρείες Blue Star Ferries, Superfast Ferries & Hellenic Seaways.