A- A+
Eurobank: Αγορές σε Γερμανός - Cosmote με 20% έκπτωση
Αγορές με εξαργύρωση των ευρώ Επιστροφή που έχουν συλλέξει, με έκπτωση 20%, μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank στα καταστήματα Γερμανός και Cosmote.

Εξαργυρώστε στα καταστήματα των δύο σημάτων από 19/6 έως και 29/6 τα ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει με κάρτες Eurobank και κερδίστε επιπλέον 20% €πιστροφή στο ποσό της εξαργύρωσης.

Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε 20% έκπτωση στις αγορές σας, εάν εξοφλήσετε την πληρωμή αποκλειστικά με ευρώ €πιστροφή.

Κι αυτό διότι θα σας επιστραφεί το 20% της αξίας αγοράς σε ευρώ €πιστροφή, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Πότε θα πιστωθούν

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι συναλλαγές εξαργύρωσης με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο 20% του συνολικού ποσού που θα εξαργυρώσετε στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας έως και τις 31/07/2019.

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, στις αγορές σας στα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE εξακολουθεί να ισχύει το μόνιμο ποσοστό 1% €πιστροφή.

Η προσφορά δεν ισχύει για τις online συναλλαγές.