A- A+
Anytime: Δώρο διόδια €40 στην Αττική Οδό με κάθε ασφάλιση ΙΧ
Δώρο διόδια για την Αττική Οδό ύψους 40 ευρώ για δύο χρόνια προσφέρει η Anytime σε όσους ασφαλίσουν το ΙΧ τους με προγράμματα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η Anytime σε συνεργασία με την Αττική Οδό, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις στο e-PASS σου διελεύσεις αξίας 20 ευρώ κάθε χρόνο, για 2 χρόνια.

Αν είσαι κάτοχος συσκευής e-PASS της Αττικής Οδού, ασφάλισε τώρα το όχημά σου και επωφελήσου από την προσφορά.

Η διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1: Υπολόγισε τα ασφάλιστρα του οχήματός σου Online, καταχωρώντας τον 14ψήφιο αριθμό του e-PASS σου στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων

Ο αριθμός e-Pass ξεκινάει από 003.

Βήμα 2: Ασφαλίσου και κέρδισε στο e-PASS σου, 5 ευρώ κάθε τρίμηνο, για 2 χρόνια.

Ασφάλισε εύκολα και γρήγορα το όχημά σου online και θα παραλάβεις άμεσα το συμβόλαιό σου, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μέσω e-mail.

Μετά την έκδοση του συμβολαίου σου, θα πιστωθούν στο e-PASS σου €5. Θα συνεχίσεις να λαμβάνεις €5 στο e-PASS σου κάθε 3 μήνες, μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των €40.

Πότε ισχύει

H προσφορά ισχύει μόνο για νέα ασφάλιση οχήματος, μια φορά ανά ασφαλισμένο όχημα και εφόσον δοθεί αριθμός συσκευής e-PASS της Αττικής Οδού πριν την έκδοση του συμβολαίου.

O αριθμός κάθε συσκευής e-PASS, μπορεί να δηλωθεί για την ασφάλιση έως 3 οχημάτων.

Η πίστωση στο e-PASS που θα δηλώσεις, θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση του πρώτου συμβολαίου και εντός 10 εργάσιμων ημερών από κάθε επέτειο 90 ημερών ασφάλισης (3 μήνες).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λαμβάνεις €5 κάθε τρίμηνο, είναι το συμβόλαιό σου να είναι ενεργό.

Η προσφορά ισχύει έως τις 30/05/2020, με δικαίωμα η χρονική διάρκεια να παραταθεί ή να μειωθεί μετά από προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα.