A- A+
Κρέας και ψάρι με έκπτωση 3% με όλες τις κάρτες Visa
Άμεση έκπτωση με επιστροφή του 3% των αγορών σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία, θα προσφέρει τις επόμενες εβδομάδας η Visa σε όλους τους κατόχους καρτών που φέρουν το σήμα της.

Πραγματοποιώντας τις αγορές σας από 01.06.2019 έως την 30.06.2019 με την κάρτα σας Visa (χρεωστική ή πιστωτική), οποιασδήποτε τράπεζας, κερδίζετε αυτόματα 3% επιβράβευση στο ποσό των αγορών σας.

Πώς θα πιστώνεται το κέρδος

Το ποσό της επιβράβευσης θα πιστώνεται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την χρεωστική κάρτα Visa ή απευθείας στην κάρτα, αν πρόκειται για πιστωτική.

Αυτό θα γίνεται εντός 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία εκκαθάρισης της συναλλαγής και θα εμφανίζεται η ένδειξη «Visa Reward. Visa.gr».

Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές που γίνονται εκτός Ελλάδος, μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω εφαρμογών (apps) κινητού τηλεφώνου, μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει αγορές όπου δεν υπάρχει φυσική παρουσία της κάρτας Visa κατά τη συναλλαγή.

Δεν υφίσταται ελάχιστο όριο ποσού για τη συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια. Το μέγιστο ποσό επιβράβευσης που μπορεί να δοθεί σε κάποιον συμμετέχοντα (κάτοχο κάρτας Visa) είναι 50 ευρώ.