A- A+
ΕΥΔΑΠ: Νέες e-υπηρεσίες - Εγγραφείτε μέσω Taxis
Διαθέσιμο στους πελάτες της είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ, το οποίο αναβαθμίζει την εξυπηρέτησή τους. Πώς να εγγραφείτε στην υπηρεσία.

Μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ, αφού κάνετε την εγγραφή σας σε αυτό, αφορούν τις ακόλουθες δυνατότητες:

• Απόκτηση πρόσβασης στους λογαριασμούς όλων των παροχών με μία μόνο εγγραφή

• Επιλογή Λήψης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού (eBILL) καταργώντας τον έντυπο και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα

• Ενημέρωση χωρίς χρέωση για την έκδοση του λογαριασμού με email ή και sms

• Ενημέρωση χωρίς χρέωση για μεγάλες καταναλώσεις των παροχών μας με email ή και sms

• Διόρθωση των στοιχείων των παροχών, σε περίπτωση μεταβολής τους

• Υποβολή αιτήματος για την υπαγωγή στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) και στα ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτεκνικό, υπερηλίκων)

Πώς να εγγραφείτε

Για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στο eEYΔAΠ, επισκεπτόμαστε το επίσημο website της ΕΥΔΑΠ και επιλέγουμε στην αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο για το eEYΔAΠ.

Έπειτα, επιλέγουμε εγγραφή νέου χρήστη και μεταφερόμαστε αυτόματα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, όπου γίνεται αυθεντικοποίηση των στοιχείων μας με την χρήση των κωδικών μας taxis net.

Προχωρώντας στην φόρμα συμπλήρωσης, θα μας ζητηθεί να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας, έναν κωδικό πρόσβασης όπως και τους Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε ακίνητα στα οποία είμαστε ιδιοκτήτες και έχουμε εκμισθώσει, είμαστε ιδιοκτήτες και δεν έχουμε εκμισθώσει ή είμαστε ένοικοι. Εισάγουμε Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε όλα τα πεδία που μας αφορούν.

Αφού ολοκληρώσουμε τα βήματα που περιγράφονται στο βίντεο, έχουμε πρόσβαση στο πεδίο ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΥ, στο οποίο εκτός από τα προσωπικά μας στοιχεία εμφανίζονται οι Αριθμοί Μητρώου των παροχών που έχουμε δηλώσει, ενώ μπορούμε να δούμε τον τρέχοντα και παλαιότερους λογαριασμούς μας σε PDF ή να επιλέξουμε να μας αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω email ή SMS, καταργώντας τον έντυπο λογαριασμό και μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο email 1022@eydap.gr.

Οι οδηγίες σε βίντεο

Το ακόλουθο βίντεο σας δείχνει πως γίνεται η εγγραφή