A- A+
HSBC: Δώρο δείπνο για 2 με κάθε νέο λογαριασμό φίλου σας
Με δώρο ένα δείπνο για δύο επιβραβεύει η HSBC κάθε σύσταση φίλου που θα κάνετε για να ανοίξει ένα λογαριασμό HSBC Premier στην τράπεζα.

Μοιραστείτε με κάποιον φίλο την εμπειρία σας με την υπηρεσία HSBC Premier και επιβραβευτείτε. Συστήστε στους φίλους σας την υπηρεσία μας HSBC Premier και επιβραβευτείτε ο καθένας με ένα δείπνο για δύο για κάθε νέο λογαριασμό HSBC Premier.

Τι πρέπει να κάνετε

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συστήσετε τον φίλο σας είναι να κατεβάσετε το παρακάτω φυλλάδιο, να το συμπληρώσετε και να το δώσετε στον Προσωπικό σας Συνεργάτη Premier.

Αν ο φίλος σας επικοινωνήσει μαζί μας και αποδεχθεί την πρόσκληση να γίνει πελάτης της υπηρεσίας HSBC Premier, θα επιβραβεύσουμε και τους δύο με ένα δείπνο για δύο άτομα.

Αν δεν σας ενδιαφέρει το δείπνο, τότε η τράπεζα μπορεί να σας δώσει εναλλακτικά δώρο 100 ευρώ, σε εσάς και τον φίλο σας, που θα πιστωθούν στο λογαριασμό και των δύο.

Τα προνόμια της υπηρεσίας

Με την υπηρεσία HSBC Premier έχετε τα ακόλουθα προνόμια:

- Ένας διαπιστευμένος και καταρτισμένος Προσωπικός Συνεργάτης HSBC Premier που υποστηρίζεται από μια ομάδα ειδικών θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα περιουσιακά στοιχεία και τις συναλλαγές σας

- Καινοτόμο εργαλείο οικονομικού σχεδιασμού και πρόσβαση σε περισσότερα από 100 διεθνή επενδυτικά προϊόντα, 7 κορυφαίες επενδυτικές εταιρείες για να σχεδιάσετε το σωστό επενδυτικό σχέδιο με βάση την προσωπική σας οικονομία

- Δυνατότητα εύκολης παρακολούθησης όλων των λογαριασμών σας παγκοσμίως online με την υπηρεσία HSBC Global View & Global Transfers

- Εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών σας και τις μελλοντικές σας ανάγκες συνταξιοδότησης βάσει διεθνών ερευνών που διεξήχθησαν για λογαριασμό των HSBC "Education Abroad" και "The Future of Retirement"

- Ειδικά σχεδιασμένοι χώροι HSBC Premier στα καταστήματά μας για αποκλειστική εξυπηρέτηση. Επίσης, απολαμβάνετε αναγνώριση ως πελάτης HSBC Premier σε όλες τις χώρες όπου η HSBC έχει καταστήματα.

- Πιστωτική κάρτα HSBC Premier Mastercard με μια σειρά ταξιδιωτικών προνομίων