A- A+
Δωρεάν ταξίδια με Aegean με έκπτωση στην εξαργύρωση από Alpha Bank και Eurobank
Δωρεάν εισιτήρια με την Aegean Airlines με έκπτωση στην εξαργύρωση στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης των καρτών τους, προσφέρουν οι κάρτες των Alpha Bank και Eurobank.

Οι δύο τράπεζες ενεργοποίησαν νέες προσφορές εξαργύρωσης στο πλαίσιο των προγραμμάτων Bonus και Επιστροφή, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών τους να αποκτήσουν δωρεάν εισιτήρια για συγκεκριμένους προορισμούς.

Η διαφορά σε σχέση με την υπόλοιπη περίοδο του χρόνου είναι ότι θα χάσουν λιγότερους Bonus πόντους ή ευρώ Επιστροφή για να λάβουν το δώρο τους.

Αναλυτικότερα:

  • Alpha Bank - Bonus

Επιλέξτε τα ταξίδια που σας ενδιαφέρουν από τους προορισμούς που προσφέρονται, εξαργυρώστε τους Bonus πόντους σας online μέσω του ειδικού Link: https://alphabankbonusredemptionel.aegeanair.com/ και κερδίστε έκπτωση στους πόντους.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από 15/5 έως 29/5 και για πτήσεις από 1/6 έως 31/10 για τους ακόλουθους προορισμούς:

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Aegean, στο 801 11 20000 ή 210 62 61 000 (με επιπλέον χρέωση 20 ευρώ).


  • Eurobank - Επιστροφή

Κλείστε τα εισιτήριά σας από 20.03.2019 έως και 18.06.2019 εξαργυρώνοντας ακόμη λιγότερα ευρώ €πιστροφή για τους επιλεγμένους προορισμούς του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air.

Η προσφορά ισχύει ανεξάρτητα από την ημερομηνία που θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας.

Oι επιλεγμένοι προορισμοί

Αποκτάτε εισιτήριο για πτήσεις απλής μετάβασης από και προς Αθήνα για:

  • Θεσσαλονίκη & Χανιά

Economy class: 19 ευρώ €πιστροφή από 25 ευρώ €πιστροφή
Business class: 30 ευρώ €πιστροφή από 37 ευρώ €πιστροφή

  1. Βερολίνο & Βουδαπέστη

Economy class: 30 ευρώ €πιστροφή από 40 ευρώ €πιστροφή
Business class: 48 ευρώ €πιστροφή από 60 ευρώ €πιστροφή

  • Λισαβόνα & Άμστερνταμ

Economy class: 45 ευρώ €πιστροφή από 60 ευρώ €πιστροφή
Business class: 64 ευρώ €πιστροφή από 80 ευρώ €πιστροφή

Με κάθε αγορά εισιτηρίου με εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή έχετε δωρεάν 1 βαλίτσα ανά επιβάτη.

Πότε ισχύει η προσφορά

Η προσφορά ισχύει για απόκτηση εισιτηρίων από 20.03.2019 έως και 18.06.2019, όποια κι αν είναι η ημερομηνία που θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Με την κάρτα σας πληρώνετε τους φόρους, τα τέλη αεροδρομίων, τα επασφάλιστρα ή άλλες χρεώσεις που επιβάλλονται από οποιαδήποτε Αρχή ή τρίτο Φορέα και βαρύνουν τους επιβάτες. Από αυτό το ποσό κερδίζετε 3% €πιστροφή.