A- A+
Ξενοδοχεία με έκπτωση + 5% όφελος με κάρτες Eurobank
Σούπερ προσφορές για κρατήσεις δωματίων σε όλη την Ελλάδα σε ειδικές τιμές και με Επιστροφή 5% προσφέρουν οι κάρτες Eurobank σε συνεργασία με το site κρατήσεων Xenodoxeio.gr.

Κλείστε δωμάτιο και κερδίστε 5% €πιστροφή. Η προσφορά ισχύει από 15.03.2019 έως και 15.04.2019 σε ξενοδοχεία του Xenodoxeio.gr για προορισμούς στην Ελλάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Cashback 5%

Επιπλέον της παραπάνω προσφοράς, οι κάτοχοι όλων των καρτών θα κερδίζουν έως τις 15/04/2019, με το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών Cashback, το 5% του ποσού που πλήρωσαν σε πίστωση στον λογαριασμό τους.

Τα χρήματα πιστώνονται 30 ημέρες μετά την αγορά σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας έως τις 31/12/2019.

Για να εξαργυρώσετε την πίστωση σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, αρκεί να τσεκάρετε το κουτάκι "Έχετε ...€ πίστωση. Θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε;" και το ποσό της πίστωσης θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό της αγοράς.

Στη σελίδα Οι πιστώσεις μου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πιστώσεις σας και την αιτιολογία τους.