A- A+
go4more: Όφελος 20% για αγορές στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ
Όφελος 20% θα έχουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας για αγορές μεγάλης γκάμας προϊόντων που θα πραγματοποιήσουν στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν 80 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών για αγορές σε Laptop, Desktop, εκτυπωτές/πολυμηχανήματα, μελάνια, Tablets και wearables που θα πραγματοποιηθούν από 1 έως και 09 Μαρτίου.

Η προσφορά ισχύει στα φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που συμμετέχουν στην ενέργεια, καθώς και για τις OnLine κρατήσεις των παραπάνω προϊόντων με παραλαβή (των προϊόντων) και χρέωση της συναλλαγής στην κάρτα στο φυσικό κατάστημα (collect@store).

Η απόδοση των πόντων

Οι συλλεχθέντες πόντοι από την αγορά των προαναφερθέντων προϊόντων, που συμμετέχουν στην ενέργεια, μπορούν να εξαργυρωθούν σύμφωνα με τους εκάστοτε ισχύοντες όρους του προγράμματος go4more.

Η απόδοση των επιπλέον πόντων αγοράς θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της ενέργειας, στις 15/04/2019, ως εξής:

Κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής αγοράς, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος go4more (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), ενώ οι επιπλέον πόντοι της ενέργειας (ήτοι 76 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), θα αποδοθούν στις 15/04/2019, μόνο για το ποσό της συναλλαγής που αφορά τα παραπάνω προϊόντα.

Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος/ακύρωσης της συναλλαγής, οι βασικοί πόντοι αντιλογίζονται και οι επιπλέον πόντοι δεν θα αποδοθούν ή θα αντιλογισθούν στην περίπτωση που έχουν ήδη αποδοθεί.

Εξαιρούνται από την ενέργεια οι αγορές των παραπάνω προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσω του www.kotsovolos.gr, οι παραγγελίες και αγορές μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2102899999, καθώς και οι αγορές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ενέργειας και αφορούν σε παραγγελίες που έχουν δοθεί πριν την έναρξη αυτής.