A- A+
Αποκριάτικες εμφανίσεις με επιβράβευση και έκπτωση με την κάρτα σας
Πληθώρα αποκριάτικων ειδών με έκπτωση και έξτρα επιβράβευση για επόμενες αγορές τους, μπορούν να αποκτήσουν οι κάτοχοι καρτών όλων των τραπεζών, μέσω των νέων προσφορών.

Συγκεκριμένα, σε επειλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι κάτοχοι των καρτών μπορούν να αποκτήσουν ό,τι επιθυμούν για τις απόκριες και να κερδίσουν πολλαπλά.

Οι προσφορές της περιόδου είναι οι εξής:

  • MySeason.gr

Οι κάτοχοι καρτών Eurobank θα κερδίζουν 10% €πιστροφή για αγορές που θα κάνουν 01.02.2019 έως και 11.03.2019 online ή στα φυσικά καταστήματα www.MySeason.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα ευρώ που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

  • BIG STORE

Μέσω του yellowday οι κάτοχοι καρτών όλων των τραπεζών μπορούν να αποκτήσουν ένα κουπόνι αγορών για το BIG STORE αξίας 30 ευρώ, πληρώνοντας μόνον 24 ευρώ.

Κερδίζουν δηλαδή έκπτωση 20%. Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς θα κερδίζουν 240 yellows.

Αγοράστε το κουπόνι εδώ

  • Max Stores

Στα καταστήματα Max Stores και στο maxstores.gr, θα βρειτε στολές και αποκριάτικα είδη για μικρούς και μεγάλους.

Αν χρησιμοποιήσετε τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow, κερδίζετε 10 yellows ανά 1 ευρώ με την πιστωτική σας και 5 yellows ανά 1 ευρώ με τη χρεωστική σας.