A- A+
Eurobank: Νέα κάρτα για επιστροφή μετρητών στα ψώνια
Τη νέα πιστωτική της κάρτα που λάνσαρε σε συνεργασία με τα πρατήρια ΕΚΟ και τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας παρουσίασε η Eurobank EFG. Πρόκειται για τη YES Visa που επιστρέφει μετρητά έως και 6% σε όλες τις αγορές.

Τα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development, η ΕΚΟ και η Eurobank EFG, δημιουργούν μία νέα, πρωτοποριακή πιστωτική κάρτα με πολλά προνόμια για τους κατόχους της.

Τα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean COSMOS και τα καταστήματα της Μαρίνας Φλοίσβου, η ΕΚΟ και η Eurobank EFG, δημιούργησαν μια νέα πιστωτική κάρτα τη YES VISA, που ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή και επιβραβεύει κάθε αγορά του, μετατρέποντάς την σε πραγματικό κέρδος για τις επόμενες.

Τι κερδίζουν οι καταναλωτές

Mε τη χρήση της κάρτας YES VISA ο κάτοχός της συμμετέχει αυτομάτως στο πρόγραμμα επιβράβευσης και συγκεντρώνει ευρώ που αντιστοιχούν σε:

  • 6% της αξίας των αγορών του, επιπλέον άλλων εκπτώσεων και προσφορών, στα συνεργαζόμενα καταστήματα των εμπορικών κέντρων
  • 3% της αξίας των συναλλαγών του, σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ
  • 1% της αξίας των υπόλοιπων αγορών του σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

Η συλλογή των πόντων

Τα ευρώ που συλλέγονται μέσω του προγράμματος, μπορούν να εξαργυρωθούν υπό τη μορφή έκπτωσης σε επόμενες αγορές, αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα καταστήματα των εμπορικών κέντρων της Μαρίνας Φλοίσβου, καθώς και σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

Έτσι η YES VISA εξασφαλίζει πραγματικό και μόνιμο κέρδος για τον πελάτη στις καθημερινές του αγορές.

Επιπλέον, η YES VISA προσφέρει στους κατόχους της πρόσθετα προνόμια και παροχές για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στο www.yes-card.gr και στο www.eurobank.gr.

Ειδική προσφορά 15%

Τέλος, ειδικά για την περίοδο έως και τις 30 Νοεμβρίου 2011 όλοι οι κάτοχοι της YES VISA που θα πραγματοποιήσουν αγορές εντός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων των εμπορικών κέντρων, θα συγκεντρώνουν ευρώ που αντιστοιχούν στο 15% της αξίας των αγορών τους.

O ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει την YES VISA κάνοντας αίτηση:

• Στα ειδικά διαμορφωμένα stand των συνεργαζόμενων εμπορικών κέντρων
• Στα καταστήματα της Eurobank
• Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eurobank.gr
• Με ένα τηλέφωνο στο 210 95.55.555