A- A+
Προτείνετε τη bleep prepaid σε φίλους και κερδίστε €10
Κερδίστε 10 ευρώ προτείνοντας την προπληρωμένη κάρτα bleep σε ένα φίλο σας, ο οποίος αν την αποκτήσει θα λάβει δώρο 5 ευρώ από την Alpha Bank.

Ο λόγος γίνεται για την προπληρωμένη κάρτα bleep της Alpha Bank, η οποία κατεβαίνει στο κινητό σας σε μερικά λεπτά και είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε.

Αυτήν την περίοδο ωστόσο μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα. Αν συστήσετε σε ένα φίλο σας την κάρτα και εκείνος την αποκτήσει, η Alpha Bank θα σας πιστώσει στην κάρτα 10 ευρώ, ενώ ο φίλος σας θα κερδίσει 5 ευρώ.

Επιπλέον, έως το τέλος του χρόνου η έκδοση της κάρτας θα γίνεται χωρίς κανένα κόστος.

Και διαγωνισμός

Επιπλέον, εκδίδοντας την bleep κάρτα σας έως 31.12.2018 συμμετέχετε στον διαγωνισμό που θα χαρίσει 10 smartphones Samsung Galaxy S9 και 5 smart TVs Samsung LED 50’.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 01.11.2018 έως και 31.12.2018

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.01.2019.

Πώς λειτουργεί

Εγγραφείτε εύκολα μέσω του bleep app και εκδώστε άμεσα την bleep κάρτα σας. Φορτίστε την και ξεκινήστε άμεσα τις online αγορές σας.

Σύντομα μετά την έκδοση της bleep κάρτας σας, θα την παραλάβετε και ταχυδρομικά για τις αγορές σας στα POS των καταστημάτων.

Απλά ενεργοποιήστε την μέσω του bleep app για να λάβετε το PIN της με SMS.

Πώς πληρώνετε

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για να φορτίσετε την κάρτα bleep, με χρεώσεις που γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή της φόρτισης.

Επιπλέον, διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας της κάρτας σας μέσω του bleep app.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε ανά πάσα στιγμή τη χρήση της κάρτας σας για ηλεκτρονικές αγορές και αγορές σε καταστήματα.

Τέλος μπορείτε να συνδεθείτε στη συνδρομή σας εύκολα, με 4ψήφιο κωδικό.