A- A+
Τρ. Πειραιώς: Κέρδισε σε yellows την αξία των αγορών σου
Την αξία των Χριστουγεννιάτικων αγορών τους σε yellows μπορούν να κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Κάνε τις αγορές σου με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, από 10 Δεκεμβρίου 2018 έως 15 Ιανουαρίου 2019 και μπορεί να είσαι ένας από τους 200 τυχερούς που θα κερδίσουν το σύνολο της αξίας των αγορών τους σε yellows.

Κέρδισε 1 συμμετοχή στην κλήρωση με κάθε αγορά με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες και 10πλάσιες συμμετοχές με πιστωτικές.

Το έπαθλο

Οι Τυχεροί, θα κερδίσουν το σύνολο της αξίας των αγορών, που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού με τη χρήση όλων των καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, σε ισόποση αναλογία yellows, με μέγιστο τα 1.000 ευρώ ή τα 500.000 yellows.

Στις συναλλαγές με δόσεις σε συνεργάτες του yellow θα αποδοθεί ως δώρο η αξία του συνολικού ποσού της συναλλαγής σε yellows.

Αντιστοίχως, για τις συναλλαγές με δόσεις, που θα γίνουν σε μη συνεργάτες, θα αποδοθεί ως δώρο η αξία της εκάστοτε δόσης που θα χρεωθεί στην κάρτα.

Από την κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στο τέλος του διαγωνισμού στα γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, Αμαρουσίου Χαλανδρίου & Χειμάρας 11 Μαρούσι T.K. 151 25, με χρήση αυτοματοποιημένου συστήματος και ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού, θα αναδειχθούν 200 νικητές.