A- A+
Επιβράβευση Bonus x10 για τις αγορές των γιορτών με κάρτες Alpha Bank
Στην αύξηση της επιβράβευσης που λαμβάνουν οι κάτοχοι των καρτών της για τις αγορές των εορτών, προχώρησε η Alpha Bank. Οι προσφορές των άλλων τραπεζών.

Συγκεκριμένα, το διάστημα από 15/12/2018 έως 5/1/2019 θα κερδίζετε 10 Bonus πόντους ανά 1 ευρώ αγορών, σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.

Αυτό σημαίνει ότι η επιβράβευση πενταπλασιάζεται για τις αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πολλαπλασιάζεται x 2,5 στους μεγάλους συνεργάτες.

Τους πόντους που συλλέγετε μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε χιλιάδες επιχειρήσεις, αποκτώντας αγαθά και υπηρεσίες, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

H χριστουγεννιάτικη επιβράβευση

Στην ενεργοποίηση ειδικών προσφορών, ειδικά για την περίοδο των εορτών, έχουν προχωρήσει οι τράπεζες, δίνοντας μεγαλύτερη επιβράβευση στους κατόχους των καρτών τους.

Σε κάθε περίπτωση, όσο περισσότερο κάνετε χρήση των καρτών σας στους συνεργάτες του συνδεδεμένου προγράμματος επιβράβευσης, τόσο περισσότερο κερδίζετε.

Το όφελος ισοδυναμεί με πόντους ή ευρώ, που εξαργυρώνετε σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Λόγω Χριστουγέννων έχουν ενεργοποιηθεί προσφορές που σας δίνουν πίσω έως και το 20% των αγορών σας για εξαργύρωση σε επόμενες συναλλαγές.