A- A+
«Κλειδώστε» από σήμερα τα ασφάλιστρα του ΙΧ σας ενόψει των αυξήσεων του 2019 - Δείτε πως
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να «κλειδώσετε» τα ασφάλιστρα που πληρώνετε για το όχημά σας, ενόψει των αυξήσεων στα τιμολόγια των ασφαλιστικών εταιρειών.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, μετά από πολλά χρόνια μείωσης των ασφαλίστρων, λόγω της όξυνσης του ανταγωνισμού, αλλά και αύξησης του αριθμού των ασφαλισμένων οχημάτων, η αγορά θα κινηθεί ανάποδα.

Συγκεκριμένα, εκτιμούν πως από τη νέα χρονιά, η τιμολογιακή πολιτική των ασφαλιστικών εταιρειών θα αλλάξει άρδην και θα υπάρξουν επιβαρύνσεις των ασφαλίστρων κατά 15% - 20%.

Πώς να τις αποφύγετε

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις συγκεκριμένες αυξήσεις είναι να ασφαλίσετε το όχημά σας μόλις λήξει το τρέχον συμβόλαιο, για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα μέσω της insurancemarket.gr, καθώς επιλέγετε εσείς το χρόνο έναρξης του νέου σας συμβολαίου, οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.

Για παράδειγμα, εάν το τρέχον συμβόλαιό σας λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2019, μπορείτε να αγοράσετε ένα ετήσιο συμβόλαιο με έναρξη την 21η Φεβρουαρίου 2019.

Με τον τρόπο αυτό κλειδώνετε από τώρα τα ασφάλιστρά σας έως και τις αρχές του 2020 και δεν επηρεάζεστε από ενδεχόμενες ανατιμήσεις.

Εκπτώσεις έως 15%

Επιπλέον, επιλέγοντας ετήσια διάρκεια, επωφελείστε και από εκπτώσεις έως και 15% που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στα ετήσια συμβόλαια.

Και για να μην ψάχνετε ποια ασφαλιστική εταιρεία να επιλέξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online πλατφόρμα της insurancemarket, που συγκρίνει σε 1' όλα τα συμβόλαια 20 και πλέον ασφαλιστικών εταιρειών.