A- A+
Νέα χρεωστική κάρτα Visa με επιβράβευση go4more από την Εθνική - Απόκτηση online
Μία νέα χρεωστική κάρτα, που είναι συνδεδεμένη με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more, προσφέρει σε όλους τους πελάτες της η Εθνική Τράπεζα.

Ο λόγος γίνεται για τη χρεωστική κάρτα Debit Visa, η οποία σας παρέχει ευκολία, ασφάλεια, ταχύτητα σε όλες σας τις συναλλαγές σε εκατομμύρια επιχειρήσεις με φυσικά ή ηλεκτρονικά σημεία πώλησης με το σήμα Visa σε όλον τον κόσμο.

Παράλληλα, μέσω του προγράμματος συνολικής επιβράβευσης go4more κερδίζετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.

Οι συναλλαγές

Με τη Debit Visa μπορείτε να πραγματοποιείτε:

  • Αγορές αγαθών και υπηρεσιών σε εκατομμύρια επιχειρήσεις με το σήμα Visa σε όλο τον κόσμο και ανέπαφες συναλλαγές σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά,
  • Συναλλαγές στο διαδίκτυο σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που φέρουν το σήμα Visa,
  • Αναλήψεις μετρητών μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας και του δικτύου ΑΤΜ των άλλων τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό,
  • Πρόσθετες συναλλαγές στο δίκτυο των i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, όπως κατάθεση, πληρωμή λογαριασμών, μεταφορά ποσών, κ.ά.

Πώς να την αποκτήσετε

Αποκτήστε τη χρεωστική κάρτα Debit Visa και πραγματοποιήστε ασφαλείς συναλλαγές σε όλο τον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

​Αν έχετε ήδη καταθετικό λογαριασμό σε ευρώ στην Εθνική Τράπεζα:

  • απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας,
  • συμπληρώστε και υπογράψτε τα σχετικά έγγραφα (αίτηση και σύμβαση).

Εναλλακτικά, εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της εφαρμογής i-bank Internet Banking, έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε άμεσα αίτηση για έκδοση της χρεωστικής κάρτας Debit Visa και να την αποκτήσετε αποδεχόμενος τους όρους χρήσης της.

Ειδικότερα:

  • Εισέρχεστε στην εφαρμογή i-bank Internet Banking
  • Επιλέγετε στην καρτέλα Κάρτες "Έκδοση χρεωστικής κάρτας"
  • Επιλέγετε Debit Visa
  • Συμπληρώνετε τα πεδία που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αίτησης έκδοσης

Αφού διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης, επιλέγετε "Αποδέχομαι τους παρακάτω όρους".

Σε διάστημα λίγων ημερών, θα παραλάβετε την κάρτα σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για την απόκτηση του PIN, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στην επιστολή παράδοσης της κάρτας.

Το κόστος χρήσης

Δεν υπάρχει χρέωση για την αρχική έκδοση της κάρτας DEBIT Mastercard. Ωστόσο, εάν η χρειαστεί επανέκδοση της κάρτας λόγω απώλειας, φθοράς, κλοπής ή μη αυτοματοποιημένης ανανέωσης (ανά 5 έτη), επιβάλλεται προμήθεια 5 ευρώ.

Αν θέλετε η κάρτα να επανεκδοθεί εντός 48 ωρών, τότε το κόστος ανέρχεται σε 25 ευρώ, αν είστε στην Ελλάδα και σε 50 ευρώ αν βρίσκεστε σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Επιπλέον, για την επανέκδοση του PIN και εφόσον η αποστολή του γίνει ταχυδρομικά, υπάρχει χρέωση 3 ευρώ.

Οι χρεωστικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.