A- A+
Προσφορές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης - Τι κερδίζετε
Διαγωνισμούς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης της 31ης Οκτωβρίου διοργανώνουν οι τράπεζες, προσφέροντας πλούσια δώρα στους αποταμιευτές.

Μέσω της καμπάνιας κάθε τράπεζας αναδεικνύονται τα οφέλη που έχει στο νοικοκυριό η συστηματική αποταμίευση σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς επιτρέπει την κάλυψη μελλοντικών αλλαγών.

Συγκεκριμένα, οι τράπεζες ενεργοποίησαν τις εξής προσφορές:

  • Εθνική Τράπεζα

Διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο 100.000 go4more πόντους για τους κατόχους αποταμιευτικών λογαριασμών.

Συγκεκριμένα, με κάθε κατάθεση τουλάχιστον 100 ευρώ σε λογαριασμό ταμιευτηρίου στον οποίο είναι δικαιούχος ανήλικος,(π.χ.το παιδί ή το εγγόνι σας), μπαίνετε σε ειδική κλήρωση.

Μέσω αυτής θα αναδειχθούν 10 τυχεροί που θα κερδίσουν 100.000 go4more πόντους.

Η προσφορά ισχύει για καταθέσεις σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου κατά την περίοδο 31 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου.


  • Eurobank

Ανοίξτε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό από 29.10.2018 έως και 31.12.2018 και μπείτε στην κλήρωση για να πραγματοποιήσετε τα ταξίδια που ονειρεύεστε.

Συγκεκριμένα, 31 τυχεροί έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στους προορισμούς που ονειρεύονται.

Κάθε τυχερός θα κερδίσει 4 αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με επιστροφή για απευθείας πτήσεις μακρινών αποστάσεων εξωτερικού στους προορισμούς που εκτελεί το δίκτυο της AEGEAN.


  • Τράπεζα Πειραιώς

Μία νέα ιστοσελίδα με θέμα την αποταμίευση έθεσε σε λειτουργία η Τράπεζα Πειραιώς, δίνοντας συμβουλές στους πελάτες της και παρουσιάζοντας νέα προϊόντα.

Στο πλαίσιο της νέας ιστοσελίδας, η Τράπεζα Πειραιώς παρουσιάζει 7+1 Συμβουλές Αποταμίευσης, προτρέποντας τους πελάτες της να ξεκινήσουν σήμερα να αποταμιεύουν, κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά τους.



Τα προϊόντα στην Ελλάδα

Σήμερα οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν αρκετά προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποταμιευτικό σκοπό και συνήθως προσφέρουν υψηλότερα επιτόκια από τους κοινούς λογαριασμούς.

Τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

- Υποχρεωτικής κατάθεσης κάθε μήνα ενός ποσού, που μπορεί να ξεκινά από το 1 ευρώ

- Ελεύθερων καταθέσεων, χωρίς κανένα περιορισμό στις αναλήψεις

Στη δεύτερη περίπτωση, όμως επαφίεται στη βούληση του αποταμιευτή η τακτική κατάθεση ενός ποσού.

Τι παίρνετε με 50 ευρώ το μήνα

Το Moneyonline.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις επιλογές αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα αποταμίευσης, με 50 ευρώ το μήνα.

Τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς είναι τα εξής:
Για μεγέθυνση κάντε κλικ στους πίνακες

  • Εναλλακτικά, εάν κάνετε αρχική κατάθεση 300 ευρώ και στη συνέχεια καταθέτετε κάθε μήνα 50 ευρώ, έχετε τις εξής επιλογές: