A- A+
Eurobank: Επιστροφή 5% σε φαρμακεία με την κάρτα σας
Επιστροφή 5% στο δίκτυο φαρμακείων Pharma Plus προσφέρει η Eurobank στους κατόχους των καρτών της το επόμενο διάστημα.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στο Δίκτυο Φαρμακείων Pharma PLUS, από 10/9 έως και 29/9 με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Eurobank και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Από την τράπεζα διευκρινίζουν ότι η προσφορά 5% €πιστροφή δεν ισχύει για τις online συναλλαγές και για την αγορά φαρμάκων.

Η απόδοση των ευρώ

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app, καθώς και για αυτούς που θα την κατεβάσουν και θα συνδέσουν την κάρτα τους έως και τις 29/09/2018.

Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 09/09 την εφαρμογή θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα) 5% €πιστροφή στα συνεργαζόμενα φαρμακεία Pharma PLUS.

Όσοι πελάτες την κατεβάσουν από 10/09 έως και 29/09/2018, κατά τη συναλλαγή της αγοράς θα κερδίζουν 2% το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή των Pharma PLUS και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 5% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως τις 31/10/2018.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή ή εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή είναι η συναλλαγή να πραγματοποιηθεί μέσω μηχανήματος αποδοχής καρτών EUROBANK.