A- A+
Στην Αθήνα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης - Ποιες κάρτες σας επιβραβεύουν και πόσο
Με 56 σημεία παρουσίας εγκαινιάζει την παρουσία του στην Αθήνα ο βορειοελλαδικός όμιλος σούπερ μάρκετ Μασούτης.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα τα εγκαίνια του καταστήματος της εταιρείας στο Παλαιό Φάληρο, ενός από τα 56 που λειτουργεί ήδη υπό το σήμα της η Μασούτης, μετά την εξαγορά της Προμηθευτικής.

Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα η αλυσίδα θα «τρέξει» ειδικές προσφορές για τους πελάτες της, χαρίζοντας 1,5 εκατ. ευρώ μέσω της μείωσης των τιμών.

Από την εταιρεία ανακοινώθηκε ότι μέσα στο 2019 θα ανοίξουν ακόμη 10 καταστήματα, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα λειτουργήσει κατάστημα στο Γαλάτσι.

Η επιβράβευση με κάρτα

Η Μασούτης συνεργάζεται με συγκεκριμένες τράπεζες προσφέροντας επιβράβευση σε όσους ψωνίζουν στα καταστήματά της. Οι προσφορές είναι οι εξής:

  • Eurobank

- Μέσω του προγράμματος Επιστροφή κερδίζετε 2% επί της αξίας των αγορών σας, που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη με την τράπεζα επιχείρηση

- Προσφέρει τη Μασούτης Visa, η οποία δίνει επιστροφή 4% επί της αξίας των αγορών στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας και 1% σε υπόλοιπες επιχειρήσεις.

Η επιστροφή μπορεί να εξαργυρωθεί στη Μασούτης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

  • Εθνική Τράπεζα

Μέσω του προγράμματος go4more προσφέρει 4 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών στην αλυσίδα Μασούτης.

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

  • Τράπεζα Πειραιώς

Στο πλαίσιο του προγράμματος yellow, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της τράπεζας κερδίζουν 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών και των χρεωστικών καρτών 5 yellows ανά 1 ευρώ αγορών.

Τα yellows μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.