A- A+
Eurobank: Σχολικά με Επιστροφή 20% στο Πλαίσιο
Σχολικά είδη από το ΠΛΑΙΣΙΟ με Επιστροφή 20% μπορούν να ψωνίσουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή της τράπεζας.

Συγκεκριμένα, για κάθε αγορά τσάντας, καρέκλας ή γραφείου από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, χρησιμοποιώντας κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, από 20/8 έως 1/9, κερδίζετε 20% €πιστροφή.

Κατά τη συναλλαγή θα κερδίζετε 1% €πιστροφή και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 20%, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα έως και 17/09.

Οι όροι της προσφοράς

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για αγορές σε σχολικές τσάντες, καρέκλες & παιδικά/εφηβικά γραφεία που θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 20/08/2018 έως και 01/09/2018, ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών EUROBANK.

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε online στο www.plaisio.gr ή σε φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά στο 800-11-12345.

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μια κάρτες Eurobank, δηλαδή αν η συνολική αξία του παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο κτλ) δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα EUROBANK.

Επίσης, δεν ισχύει όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από το Πλαίσιο στο πλαίσιο της περιόδου των εκπτώσεων.

Τέλος, η ενέργεια ισχύει για αγορά τριών τεμαχίων ανά πελάτη.