A- A+
Eurobank: Εξυπηρέτηση για επαγγελματίες και επιχειρήσεις μέσω video κλήσης
Τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από τραπεζικό σύμβουλο από το χώρο τους μέσω βίντεο κλήσης, δίνει η Eurobank στους πελάτες της.

Πρόκειται για μία υπηρεσία που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη σε επιλεγμένους πελάτες, αλλά πλέον αίτηση για την παροχή της μπορούν να κάνουν όλοι οι πελάτες της τράπεζας.

Τι προσφέρει

Χωρίς να χρειαστεί να πάτε σε κατάστημα έχετε όλη τη συμβουλευτική υποστήριξη που χρειάζεστε με βιντεοκλήση.

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλός σας κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και σας βοηθά να υλοποιήσετε τα επιχειρηματικά σχέδιά σας και τις τραπεζικές εργασίες σας, εκτός από μετρητά και επιταγές.

Συγκεκριμένα, παρέχονται οι ακόλουθες δυνατότητες:

1. Ανταλλαγή αρχείων online

Στέλνετε, λαμβάνετε ή αποθηκεύετε αρχεία online για να ενημερώνεστε πριν λάβετε τις αποφάσεις σας ή να προχωρήσετε κάποια διαδικασία.

2. Άμεση καθοδήγηση

Περιηγείστε και συμπληρώνετε online φόρμες και έγγραφα με την καθοδήγηση του Επαγγελματικού Συμβούλου σε πραγματικό χρόνο.

3. Διαδραστικό ημερολόγιο

Βλέπετε τη διαθεσιμότητα του Επαγγελματικού Συμβούλου σας και ορίζετε ραντεβού μαζί του την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

4. Προσθήκη τρίτου συνεργάτη

Στη βιντεοκλήση μπορεί να προστεθεί κι άλλος συνεργάτης μας, όταν το θέμα που σας απασχολεί απαιτεί ακόμη πιο εξειδικευμένη γνώση.

5. Αποθήκευση με ασφάλεια

Στον προσωπικό διαδικτυακό χώρο που σας παρέχουμε μπορείτε να αποθηκεύετε τα έγγραφα και τα αρχεία σας με απόλυτη ασφάλεια.