A- A+
Νέο δάνεια ανακαίνισης κατοικιών από την Alpha Bank με πολύ χαμηλό επιτόκιο - Ποσά ως €40.000
Ένα νέο στεγαστικό πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορείτε να ανακαινίσετε την κατοικία σας προσφέρει η Alpha Bank με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.

Ο λόγος γίνεται για το δάνειο «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας», το οποίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικιών οι οποίοι επιθυμούν να ανακαινίσουν το ακίνητό τους βελτιώνοντάς το αισθητικά και λειτουργικά, ώστε να απολαμβάνουν τα οφέλη μίας εκσυγχρονισμένης κατοικίας.

To Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τα έξοδα μίας ανακαινίσεως και εκταμιεύεται γρήγορα προκειμένου να διασφαλισθεί η ολοκλήρωση των εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα χαρακτηριστικά του δανείου

Το προϊόν προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ανάλογα με το ύψος του δανείου και του προϋπολογισμού του έργου.

Συγκεκριμένα:

  • Εργασίες μικρής εκτάσεως, με προϋπολογισμό από 5.000 έως 15.000 ευρώ

Δεν απαιτείται εγγραφή προσημειώσεως επί του ακινήτου, με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά ο χρόνος και τα έξοδα για την εκταμίευση του δανείου.

Το δάνειο χορηγείται σε δύο ισόποσες δόσεις, η διάρκεια αποπληρωμής κυμαίνεται από 3 έως και οκτώ 8 έτη και το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο βάσει του επιτοκίου Euribor τριών μηνών πλέον σταθερού περιθωρίου 7,00%.

  • Εργασίες μεγαλύτερης εκτάσεως, έως 40.000 ευρώ

Το δάνειο χορηγείται με προσημείωση του ακινήτου.

Η διάρκεια εξοφλήσεως μπορεί να ανέλθει σε έως και 20 έτη και το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο βάσει του επιτοκίου Euribor τριών μηνών πλέον σταθερού περιθωρίου 4,00%.

Bonus Επιβράβευση

Το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus.

Για κάθε 1 Ευρώ δανείου κερδίζετε 2 Bonus πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων άνω των 4.000 εμπορικών καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παράλληλα, προσφέρονται οι ακόλουθες ευελιξίες:

  • Δυνατότητα περιόδου χάριτος έως και έξι (6) μηνών με καταβολή των αναλογούντων τόκων για το διάστημα που εκτελούνται οι εργασίες και τα έξοδά σας είναι αυξημένα.
  • Δυνατότητα προεξοφλήσεως του δανείου μερικώς ή ολικώς χωρίς καμμία επιβάρυνση.