A- A+
Νέο καταναλωτικό δάνειο έως 15.000 ευρώ μέσω e-banking από την Τράπεζα Πειραιώς
Ένα νέο καταναλωτικό δάνειο με προνομιακούς όρους και επιβράβευση σε yellows προσφέρει μέσω του e-banking της η Τράπεζα Πειραιώς. Κάντε αίτηση online.

Ο λόγος γίνεται για το «e- loan by winbank», το νέο ψηφιακό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο εισάγει την ηλεκτρονική τραπεζική στην χορήγηση καταναλωτικών δανείων, με απλές και γρήγορες διαδικασίες που δεν απαιτούν την παρουσία του πελάτη στην Τράπεζα.

Ηλεκτρονική αίτηση

Με το e-loan ο πελάτης, καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.

Με 3 απλά βήματα, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, καταχωρείτε την αίτησή σας οποιαδήποτε στιγμή και εκταμιεύετε άμεσα το εγκεκριμένο ποσό σε τρία βήματα:

1. Σχεδιάζετε το δάνειο σας

Μέσω του ειδικού calculator διαμορφώνετε το δάνειό σας επιλέγοντας το ποσό, τη διάρκεια και τη δόση που σας καλύπτει.

2. Καταχωρείτε την αίτησή σας, οποιαδήποτε στιγμή.

Επιβεβαιώνετε τα βασικά στοιχεία, επισυνάπτετε τα απαραίτητα έγγραφα και καταχωρείτε την αίτηση.

3. Εκταμίευση Δανείου

Η αίτησή σας αξιολογείται από την Τράπεζα και με την έγκριση του δανείου και την υπογραφή των συμβατικών εγγράφων με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας.

Οι προνομιακοί όροι

Το e-loan προσφέρεται και διεκπεραιώνεται αποκλειστικά μέσω της winbank, με ανταγωνιστικά προϊοντικά χαρακτηριστικά και δώρο 20.000 yellows με την εκταμίευσή του στα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.

Το επιτόκιο του δανείου είναι κυμαινόμενο σήμερα 10,95%.

Η διάρκεια κυμαίνεται από 6 μέχρι 84 μήνες και η δαπάνη εξέτασης αιτήματος σε 200 ευρώ. Η χρέωση γίνεται στο λογαριασμό του δανείου με την εκταμίευση.