A- A+
Προσφορές delivery με την κάρτα σας λόγω Μουντιάλ
Δωρεάν φαγητό μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης καρτών και ανταμοιβή για επόμενες αγορές, προσφέρουν οι τράπεζες στους πελάτες λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Τα τμήματα μάρκετινγκ των τραπεζών σε συνεργασία με επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών τους, έχουν λανσάρει νέες προσφορές, για τις παραγγελία σας όταν θα βλέπετε ...μπάλα.

Συγκεκριμένα, οι προσφορές της περιόδου ανά τράπεζα είναι οι εξής:

  • Alpha Bonus

Κερδίζετε 20% έκπτωση στο λογαριασμό σας για παραγγελίες από την Pizza hut, εάν πληρώσετε με κάρτα Bonus.

Αποκλειστικά για τη διάρκεια της διοργάνωσης τηλεφωνώντας στο 18 1 18 εξαργυρώστε 4.000 Bonus πόντους και απολαύστε 2 Large πίτσες Margherita (με έως 4 υλικά) ή οποιεσδήποτε πίτσες ίσης ή μικρότερης αξίας.

Οι προσφορές εξαργύρωσης είναι οι εξής:

  • Eurobank Επιστροφή

Από 31/5 έως και 25/6 χρησιμοποιήστε στις παραγγελίες σας στην PIZZA FAN πιστωτική και χρεωστική κάρτα Eurobank και κερδίστε 5% €πιστροφή επιπλέον κουπονιών και online προσφορών.

Η προσφορά ισχύει με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή, για αγορές από το www.pizzafan.gr ή τηλεφωνικά στο 18111.

  • Τράπεζα Πειραιώς Yellows

Με κάθε παραγγελία σας στο efood με όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζετε 10 yellows για κάθε 1€ αγορών.

Τα yellows μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε δωροεπιταγές yellow only

  • Δωροεπιταγή 5€: 2.500 yellows
  • Δωροεπιταγή 10€: 5.000 yellows
  • Δωροεπιταγή 15€: 7.500 yellows